7A Posthuset

inga betyg
Konferenslokal
Festlokal

På Vasagatan mitt i city ligger 7A Posthuset, som erbjuder sammanlagt 17 000 kvadratmeter lokaler för både små och stora behov. Här finns allt från spektakulära eventlokaler för galor och fest, till mötesrum och konferenslokaler i alla storlekar.

7A Posthuset är inhyst i en pampig sekelskiftesbyggnad några steg från Stockholms Centralstation och Arlanda Express. Här kan man arrangera allt från möten och mässor till privata fester, företagsevents och exklusiva middagar i chambre séparée. Posthuset har två ljusa och luftiga atrier som bjuder in till större events såsom galor, födelsedagsfester och bröllop. Det går även att hyra ett helt våningsplan för exklusiva tillställningar. Posthusets projektledare hjälper till med att boka allt från catering till underhållning.

Här finns även något för alla som behöver hyra kontor eller sitta och jobba i sociala miljöer. Bland annat finns privata kontorsrum som rymmer allt från några enstaka till flera hundra kvadrat, med full utrustning och modern inredning. I loungen finns soffgrupper och skrivbord där man kan sitta och jobba, ta en kaffe eller mötas upp för en AW bland maffiga valv och takmålningar. Större företag kan även hyra privata kontorsytor med allt under samma tak.

Föreslå ändringar

Användarbilder från 7A Användarbilder

Recensioner av 7A

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera 7A Posthuset!