7A Strandvägen

3,0
1 betyg
Konferenslokal
Festlokal

Med utsikt över Nybroviken, inhyst i en historisk jugendbyggnad, ligger denna eleganta konferens- och eventlokal. Här kan man boka privata kontorsrum i olika storlekar, eller hyra vackra salonger för möten och fester.

7A Strandvägen ligger i ljusa lokaler med välbevarade originaldetaljer, takstuckaturer, öppna spisar och balkonger. Här kan man jobba, ha möten eller arrangera fester och events. Bland annat erbjuds kontorslokaler på tre olika våningsplan samt små möblerade arbetsplatser och en Business Lounge, där man kan sitta och arbeta eller ha kundmöten.

Själva mötesvåningen har hemtrevliga, historiska salonger som passar allt från styrelsemöten till seminarier och föreläsningar. Salongerna ligger på rad, med dubbeldörrar som förbinder dem med varandra. På så vis går salongerna att använda antingen separat, som séparéer för privata sällskap, eller öppna upp och använda tillsammans när det är dags för större mingel och evenemang.

De klassiska salongerna är inredda i elegant stil med vackra detaljer från äldre epoker, men de erbjuder även toppmodern utrustning för olika typer av möten. Härifrån har man utsikt över Nybroviken och Stockholms inlopp.

Föreslå ändringar

Recensioner av 7A

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
15 aug. 2021 · Uppdaterad

Riktigt fina lokaler att hyra för konferens och event! Vacker utsikt, vackra salar och trevligt bemötande av dom som jobbar här.