7A Odenplan

4,0
1 betyg
Konferenslokal

Med stora, ljusa lokaler, gott om utrymme och möjlighet till att anpassa interiör och möblemang för olika tillfällen, är 7A Odenplan en multifunktionell anläggning för alla slags evenemang.

Utspritt över 2000 kvadratmeter erbjuder 7A Odenplan konferens- och eventlokaler samt två unika terrasser. Samtliga lokaler ligger i anslutning till rymliga lounger med ståbord och soffgrupper som skapar en hemtrevlig miljö för pauser eller mingel. Den största lokalen har 6 meter i takhöjd och gott om ljusinsläpp tack vare sitt glastak, som sträcker sig över lokalen. Här ingår scen, projektor och sex kompletterande skärmar. Det går även att abonnera hela våningsplanet på 2000 kvadrat och få det helt för sig själv.

De två terrasserna har generösa ytor som välkomnar allt från avslappnat häng till storslagna fester. Här kan man bland annat arrangera födelsedagsfiranden och bröllopsfester. 7A samarbetar med cateringföretag och kockar som hjälper till med att ta fram menyer och mat för det specifika tillfället.

I anslutning till konferens- och eventvåningen finns två våningar med privata kontor och coworking-lounger. Som hyresgäst har man tillgång till bokningsbara mötesrum, telefonhytter och fullt utrustade kök, och inte nog med det – som en bonus och extra bekvämlighet finns ett attraktivt parkeringsgarage i huset som nås direkt via hiss mellan våningarna.

Föreslå ändringar

Användarbilder från 7A Användarbilder
Lägg till bild

Recensioner av 7A

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
28 jan. 2020

Jag va här med jobbet på konferans och kan säga att maten var jättegod! Inget att klaga över.