Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

The Park Södermalm

4,0
1 betyg
Redigera The Park Södermalm
The Park Södermalm

Precis intill Södra station hittar du detta aktivitetsstyrda co-working space fördelat på tre våningsplan, en kreativ arbetsplats där företag har möjlighet att hyra kontor. The Park är ett modernt kontor för den moderna människan och för den som, förutom kontor, behöver ett aktivitetsrum eller eventytor på Södermalm.

The Park beskriver sig själva som ett växthus för nya och medelstora bolag. De har varit en viktig språngbräda för många välkända bolag när de befunnit sig i sin uppstartsfas, som exempelvis Uber, Fyndiq, Leo Vegas och Coworks.

I de urbana lokalerna på Magnus Ladulåsgatan finns utrymmen för att dig som frilansare och egenföretagare, vare sig du behöver ett kontor eller konferensrum. The Park erbjuder även ett stort café i egen regi som du som besökare och medlem får tillgång till – optimerat för både takeaway-luncher liksom kundmöten.

The Park ligger i nära anslutning till bussar, pendeltåg och restauranger. Området som fått namnet Stockholmsverken är i rörelse, med fler och fler företag och caféer som slår upp portarna.

Se även The Park Haga, The Park Rådhuset

Användarbilder på The Park Södermalm Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från The Park Södermalm av Shahzad A.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
5 dec 2019

Bra trevlig atmosfär för kurser eller bara arbeten. Lokalerna är väldigt fräsha och det finns mölighet till fika och lunch i byggnaden.