The Park Södermalm

3,7
3 betyg
Konferenslokal
Café
The Park
3,7
3 betyg

Precis intill Södra station hittar du detta aktivitetsstyrda co-working space fördelat på tre våningsplan, en kreativ arbetsplats där företag har möjlighet att hyra kontor. The Park är ett modernt kontor för den moderna människan och för den som, förutom kontor, behöver ett aktivitetsrum eller eventytor på Södermalm.

The Park beskriver sig själva som ett växthus för nya och medelstora bolag. De har varit en viktig språngbräda för många välkända bolag när de befunnit sig i sin uppstartsfas, som exempelvis Uber, Fyndiq, Leo Vegas och Coworks.

I de urbana lokalerna på Magnus Ladulåsgatan finns utrymmen för att dig som frilansare och egenföretagare, vare sig du behöver ett kontor eller konferensrum. The Park erbjuder även ett stort café i egen regi som du som besökare och medlem får tillgång till – optimerat för både takeaway-luncher liksom kundmöten.

The Park ligger i nära anslutning till bussar, pendeltåg och restauranger. Området som fått namnet Stockholmsverken är i rörelse, med fler och fler företag och caféer som slår upp portarna.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från The Park Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,7
3

Recensioner av The Park

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Bra trevlig atmosfär för kurser eller bara arbeten. Lokalerna är väldigt fräsha och det finns mölighet till fika och lunch i byggnaden.

Texten har översatts automatiskt.

Det är ett ganska trevligt café att jobba på. Men deras priser är ovänliga, så i slutet av dagen skulle jag rekommendera dig att gå till en annan plats.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,7
3

Representerar du The Park Södermalm?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger The Park Södermalm?

The Park Södermalm ligger på Magnus Ladulåsgatan 1, 118 63, Södermalm. I närheten ligger Södra Station, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Mariatorget (ca 650m).