Drop Coffee

3,2
10 betyg
Café
Hemsida
Instagram
Drop Coffee
3,2
10 betyg
Hemsida
Instagram

Kaffeentusiast, finsmakare eller bara sugen på en riktigt god cappuccino - prisbelönta Drop kan sin sak och utbudet av bönor är stort. Allt kaffe, både på meny och på hylla, rostas i det egna rosteriet. Här föredrar såväl mediafolk som pålästa turister att ta sin espresso och croissant, inte sällan i kombination med en wifi-session. Drop erbjuder även grillade mackor med lite schysstare pålägg (inga trista dussinmackor här), soppa och goda frukostpaket.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Drop Coffee Användarbilder
Lägg till bild

Recensioner av Drop Coffee

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
8 dec 2017

Trevligt ställe med snygg inredning och gott kaffe.

21 aug 2021 · Uppdaterad

Uppdatering:
Måste höja till en 4:a, jag gillar detta kaffe så mycket att jag i helgen satte det som destination för lördagsprommisen. Älskar det! Testade denna gång att äta något, blev en croissant som var god. Den var dock ganska kompakt inte så... Visa hela »

25 dec 2019

Bokstavligen INGET speciellt. Vardagligt ställe med ok kaffe. Lätt att missa och det är helt ok om du göt det

14 mar 2018 · Uppdaterad

Väldigt gott kaffe precis vid uppgången från tunnelbanan. Härligt att sitta på uteserveringen när solen är framme!

15 sep 2018

Jag är på inget sätt en kaffefantast och dricker mycket hellre en kopp te eller kaffe med väldigt mycket mjölk.

Efter två besök på Drop Coffee måste jag ändå anse mig själv övertygad och konverterad.

För yn... Visa hela »

16 sep 2020

ÄLSKAR Drop´s kaffemeny. De tänker annorlunda och nytt. Hit kommer jag ofta för just kaffet. Det är ganska nördig personal som gärna pratar om kaffet och bryggmetoder och jag är oerhört förtjust i det. Hit måste du gå om du gillar kaffe!

13 jan 2021

Beställde en cappuccino som inte smakade särskilt mycket, mest mjölk. Dyrt för så liten kaffe :-(

17 okt 2015

Extremt dålig service, folk som sitter med sina Apole-datorer och upptar en plats vid varje bord. Kaffe ok men inte mer.

3 sep 2015

Service, service, kundvård! Fast man inte tillhör den uttänkta målgruppen vill man ändå bli sedd. Saknade detta helt och hållet här. Pengarna tillbaka!

30 mar 2023

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

15 mar 2021

Eget kafferosteri som besöker alla gårdar de jobbar med, med fokus på smak och hållbarhet. Stort utbud av olika single origin som alla är high-end specialkaffe. Kaffet är färskrostat och rostas ljust för att framhäva de olika smakerna på kaffet b... Visa hela »