Drop Coffee

3,3
11 betyg
Café
Drop Coffee
3,3
11 betyg

Kaffeentusiast, finsmakare eller bara sugen på en riktigt god cappuccino - prisbelönta Drop kan sin sak och utbudet av bönor är stort. Allt kaffe, både på meny och på hylla, rostas i det egna rosteriet. Här föredrar såväl mediafolk som pålästa turister att ta sin espresso och croissant, inte sällan i kombination med en wifi-session. Drop erbjuder även grillade mackor med lite schysstare pålägg (inga trista dussinmackor här), soppa och goda frukostpaket.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,3
11

Recensioner av Drop Coffee

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
·

Återigen, råkade hitta detta hippie ställe som säljer speacility coffee på Söder. Jag fick reda på koncept bakom Drop Coffee när jag läste en artikel i en Food magasin i Paris. Hela tanke hur paret som står bakom detta tänkte genom alla min...

·

Uppdatering:
Måste höja till en 4:a, jag gillar detta kaffe så mycket att jag i helgen satte det som destination för lördagsprommisen. Älskar det! Testade denna gång att äta något, blev en croissant som var god. Den var dock ganska kompakt inte så...

Trevligt ställe med snygg inredning och gott kaffe.

Bokstavligen INGET speciellt. Vardagligt ställe med ok kaffe. Lätt att missa och det är helt ok om du göt det

·

Väldigt gott kaffe precis vid uppgången från tunnelbanan. Härligt att sitta på uteserveringen när solen är framme!

Jag är på inget sätt en kaffefantast och dricker mycket hellre en kopp te eller kaffe med väldigt mycket mjölk.

Efter två besök på Drop Coffee måste jag ändå anse mig själv övertygad och konverterad.

För yn...

ÄLSKAR Drop´s kaffemeny. De tänker annorlunda och nytt. Hit kommer jag ofta för just kaffet. Det är ganska nördig personal som gärna pratar om kaffet och bryggmetoder och jag är oerhört förtjust i det. Hit måste du gå om du gillar kaffe!

Beställde en cappuccino som inte smakade särskilt mycket, mest mjölk. Dyrt för så liten kaffe :-(

Extremt dålig service, folk som sitter med sina Apole-datorer och upptar en plats vid varje bord. Kaffe ok men inte mer.

Service, service, kundvård! Fast man inte tillhör den uttänkta målgruppen vill man ändå bli sedd. Saknade detta helt och hållet här. Pengarna tillbaka!

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Denna recension har filtrerats bort från totalbetyget, då den på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Eget kafferosteri som besöker alla gårdar de jobbar med, med fokus på smak och hållbarhet. Stort utbud av olika single origin som alla är high-end specialkaffe. Kaffet är färskrostat och rostas ljust för att framhäva de olika smakerna på kaffet b...

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,3
11

Representerar du Drop Coffee?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Drop Coffee?

Drop Coffee ligger på Wollmar Yxkullsgatan 10, 118 50, Södermalm. I närheten ligger Mariatorget. Närmsta tunnelbana är Mariatorget (ca 50m).