Wenner-Gren Center

inga betyg
Festlokal
Konferenslokal
Wenner-Gren Center
inga betyg

Möts, umgås och festa med vacker utsikt

Wenner-Gren Center är en klassisk mötesplats. Med spektakulär utsikt över hela stan från 23:e och 24:e våningen, originaldetaljer från 1962 och ett ambitiöst kök, blir mötet något att minnas. Här finns kapacitet för upp till 180 personer för konferenser, fester, bröllop och andra typer av tillställningar.

I slutet av Sveavägen, 24 trappor upp, hittar du Wenner-Gren Center. I den K-märkta byggnaden med moderna lokaler och bevarade 60-talsdetaljer kan du anordna fester, event och konferenser med en imponerande 360-graders panoramavy över Stockholm.

Här finns flera rum och salar i olika storlekar, bland annat ett elegant marmorrum som lämpar sig väl för vigsel och dop, samt konferenslokaler och en 60-talsinspirerad bar. Festvåningens största matsal har plats för upp till 96 sittande gäster vid runda bord, och möteslokalerna har plats för upp till 180 personer. I matväg satsar man på vällagad mat gjord på utvalda råvaror i säsong. Välj en lättare mingelbuffé, eller satsa på en komplett trerättersmiddag.

Oavsett vilken typ av tillställning du planerar så får du skräddarsydd hjälp med allt från utrymmen och inredning till mat och servering. Här är det bara fantasin som sätter gränser.

1 Peter B.

Besökarnas bilder från Wenner-Gren Center Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Google-logo
Google
4,1
235
Yelp-logo
Yelp
4,0
2

Recensioner av Wenner-Gren Center

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Wenner-Gren Center!
1 Peter B.

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Google-logo
Google
4,1
235
Yelp-logo
Yelp
4,0
2

Representerar du Wenner-Gren Center?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Wenner-Gren Center?

Wenner-Gren Center ligger på Sveavägen 166, 113 46, Vasastan. I närheten ligger Norrtull, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Odenplan (ca 900m).