Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Wenner-Gren Center

Wenner-Gren Center är en klassisk mötesplats. Med spektakulär utsikt över hela stan från 23:e och 24:e våningen, originaldetaljer från 1962 och ett ambitiöst kök blir mötet något att minnas. Här finns kapacitet för upp till 180 personer för fester, konferenser, bröllop, eller vilken typ av tillställning du än planerar.

24 trappor upp, i slutet av Sveavägen, hittar du Wenner-Gren Center. I nyrenoverade lokaler med bevarade 60-talsdetaljer kan du blicka ut över en imponerande 360-graders panoramavy över Stockholm. Här kan du anordna fester, event och konferenser utöver det vanliga i den K-märkta, historiska byggnaden.

Här finns flera rum och salar i olika storlekar, bland annat ett elegant marmorrum som lämpar sig väl för bröllop och dop, samt konferenslokaler och den 60-talsinspirerade baren. Festvåningens största matsal har plats för upp till 90 sittande gäster vid runda bord, och möteslokalerna har plats för upp till 180 personer. I matväg satsar man på vällagad, hälsosam mat med fokus på välmående för både kropp och planet. Välj en lättare mingelbuffé, eller satsa på en komplett trerättersmiddag.

Oavsett vilken typ av tillställning du planerar så får du skräddarsydd hjälp med allt från utrymmen och inredning till mat och servering. Här är det bara fantastin som sätter gränser.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Wenner-Gren Center!

Användarbilder på Wenner-Gren Center

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild