Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Farsta Centrum

4,0
2 recensioner
Farsta Centrum

När Farsta Centrum byggdes på 60-talet blev man Sveriges största köpcentrum. Det var modernt, nyskapande och framförallt en del av det man kallade ABC-samhällena. Helt enkelt en plats där man samlade arbete, bostäder och centrum tillsammans för att underlätta för människor. The swinging 60's är nu över sedan länge men tänket om att kunna samla mycket på en och densamma plats ligger fortfarande kvar som prioritering. Efter den grundliga totalrenoveringen på 90-talet har man bibehållit konceptet att erbjuda människor shopping, mat, nöje och närhet till allt på samma ställe men i en tappning som man tagit in i de nya årtionden vi lever i idag.

Användarbilder på Farsta Centrum

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
27 jan 2019

Dom har verkligen lyft stället de senaste åren! Ett bredare utbud på både mat, caféer och butiker. Nu har dom något för alla. Förut kändes det mer som en tonårsgalleria.
Som en konstig U form är byggnaden. Kan därför vara l... Visa hela »

22 aug 2018

Trevlig centrum med många butiker. Allt för både hemmet, garderoben och barnen. Matbutiker och trevliga restauranger utöver det. Lyxbutikerna saknas men i övrigt finns det ett stort urval av affärer att besöka.