Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Sickla Köpkvarter

4,0
4 recensioner
Sickla Köpkvarter

I de anrika gamla industrikvarteren i Sickla, bara en kort buss- eller biltur från centrala Stockholm, hittar man Sickla Köpkvarter. Med mängder av affärer och butiker samt ett stort utbud av restaurangalternativ och kultur har man här skapat en populär mötesplats strax utanför tullarna.

Användarbilder på Sickla Köpkvarter

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
22 nov 2019

Stort med ok utbud av affärer. Du hittar the regular suspects, främst svenska kedjor. Är det värt att vallfärda för, well,beror på vad du är ute efter men du borde bli nöjd. Stor ICA och Willys. Liten saluhall med delikatesser. Restaurang utbudet är... Visa hela »

21 jan 2019

Har hittills bara varit inne i en liten del av sickla köpcentrum. Det är ju extremt stort! Många olika delar, hus som man kan gå in i. Någon dag fram över får jag utforska resten av centrumen.
Hittills har jag som sagt bara varit en del. Butikerna är... Visa hela »

12 sep 2019

Stort shoppingcenter i Sickla, uppdelat på flera olika hus. Stor parkering, ICA Kvantum och Willys som matbutiker, biosalong och många restauranger. Tvärbanan stannar nu till sist precis utanför (slutstationen). Ofta ganska lugnt med folk så lugnt och skönt.

22 aug 2018

Jättebra köpcentrum! Här finns verkligen det mesta! Trevliga restauranger att äta på, systembolag, matbutiker och allt i kläd och inredningsväg. Här finns de billigare butikerna som Gina Tricot, HM, Kappahl etc. Men också lite lyxigare butiker som ROOM,... Visa hela »