Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Bromma Blocks

3,3
4 recensioner
Bromma Blocks

Köpcentrumena fortsätter att ploppa upp titt som tätt runt om i Stockholm. Och trevligt är väl det! Bromma Blocks är ett nytt ambitiöst köpcentrum i Stockholmsområdet. Här finns ett 80-tal butiker och lite över 10 restauranger och caféer. Här finns också en trevlig deli där man kan hitta massor av delikatesser.

Användarbilder på Bromma Blocks Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Bromma Blocks av Ida B.
  • Bild från Bromma Blocks av Ida B.
  • Bild från Bromma Blocks av Ida B.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
5 sep 2019

Egenligen är nog ändå Bromma blocks en av dom galleriorna jag gillar mest. Dock åker jag inte hit speciellt ofta då jag bor på andra sidan stan.
Men här finns det jätte mycket butiker, några för mig brukar vara Åhléns, thernlun... Visa hela »

29 okt 2018

Bromma Blocks är mitt självklara köpcentrum i julstressen! Det finns inget bättre. Varför? förmodligen för att det inte finns några leksaksbutiker, inte så mycket barnbutiker över lag.

Bromma Blocks påminner om en flygplats, det ä... Visa hela »

Listad i: Shopping
5 sep 2019

Stort shoppingområde precis vid Bromma flygplats. Enkelt att ta sig hit med bil, buss eller tom tvärbanan som stannar på andra sidan gatan. Stort och ganska lite folk. Det man kan sakna är väl lite roligare butiker, men standardutbudet finns. Tyvärr, som oftast, alltf... Visa hela »

17 maj 2020

Handlat på Bromma Blocks i lite mer än 2 år. Glömde p-skiva vid ett tillfälle när vi var och handlade och fick en p-bot. Hörde av mig till kundservice och förklarade att vi missat pskivan men att vi hade kvitto från en butik som skiljde sig 4 min mella... Visa hela »