Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Bvtler erbjuder en mängd olika tjänster för både privatpersoner och företag, allt från städning och flytt till olika hantverksärenden. Via mobilen kan man boka in det som man behöver hjälp och avlastning med, så att man själv får mer tid över till annat.

Tanken med Bvtler är att göra "butlern" tillgänglig för fler än bara ett fåtal. Företaget erbjuder ett brett utbud av tjänster för privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar via mobilen. Som privatperson kan man bland annat få hjälp med hemstädning och istället lägga sin egen tid på andra saker. Uppdragen är flexibla och anpassas efter varje enskilt hem och behov, med tydliga rutiner och samma person vid varje tillfälle. Bvtler hjälper även till med flytten och erbjuder allt från planering och packning till möbelmontering och flyttstäd. De sköter hela processen eller utvalda moment som man behöver hjälp med.

Det går även att boka in en "handyman" som hjälper till med både små och stora hantverksärenden i bostaden, när man själv gärna slipper. Kanske vill man ha hjälp med möbelmontering, att hänga upp tavlor, sköta trädgårdstjänster eller snöskottning. Då ska en handyman vara ett enkelt alternativ till en snickare. Målet är att även lösa alla andra typer av förfrågningar, som en "butler on demand". Helt enkelt sådant som man själv inte hinner eller orkar göra. Även företag kan boka in motsvarande tjänster.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt

Det finns recensioner som har filtrerats bort frÄn totalbetyget, dÄ de pÄ nÄgot sÀtt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

11 feb 2022