Bvtler

inga betyg
Städfirma
Bvtler
inga betyg

Bvtler erbjuder en mängd olika tjänster för både privatpersoner och företag, allt från städning och flytt till olika hantverksärenden. Via mobilen kan man boka in det som man behöver hjälp och avlastning med, så att man själv får mer tid över till annat.

Tanken med Bvtler är att göra "butlern" tillgänglig för fler än bara ett fåtal. Företaget erbjuder ett brett utbud av tjänster för privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar via mobilen. Som privatperson kan man bland annat få hjälp med hemstädning och istället lägga sin egen tid på andra saker. Uppdragen är flexibla och anpassas efter varje enskilt hem och behov, med tydliga rutiner och samma person vid varje tillfälle. Bvtler hjälper även till med flytten och erbjuder allt från planering och packning till möbelmontering och flyttstäd. De sköter hela processen eller utvalda moment som man behöver hjälp med.

Det går även att boka in en "handyman" som hjälper till med både små och stora hantverksärenden i bostaden, när man själv gärna slipper. Kanske vill man ha hjälp med möbelmontering, att hänga upp tavlor, sköta trädgårdstjänster eller snöskottning. Då ska en handyman vara ett enkelt alternativ till en snickare. Målet är att även lösa alla andra typer av förfrågningar, som en "butler on demand". Helt enkelt sådant som man själv inte hinner eller orkar göra. Även företag kan boka in motsvarande tjänster.

2 Sahro H.
2 Sahro H.

Besökarnas bilder från Bvtler Bilder

Recensioner av Bvtler

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Denna recension har filtrerats bort från totalbetyget, då den på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

2 Sahro H.
2 Sahro H.

Representerar du Bvtler?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Bvtler?

Bvtler ligger på Roslagsgatan 60, 113 54, Vasastan. Närmsta tunnelbana är Odenplan (ca 900m).