Bvtler Bvtler

Guiden till städfirmor i Stockholm

Ska du flytta och behöver en städfirma i Stockholm för flyttstädning och visningsstädning, eller vill du bara få hemmet ordentligt storstädat men slippa städa själv? Oavsett vad du behöver hjälp med så finns det flera bra städfirmor i Stockholm som erbjuder olika typer av städtjänster. Allt från fönsterputs och kontorsstädning, till regelbunden veckostädning eller kanske hjälp att rensa förrådet och åka iväg med din återvinning. Det finns städfirmor som erbjuder allt detta och lite till! För att du lättare ska hitta den typ av städhjälp du behöver så har vi samlat ihop en guide till några av de städbolag i Stockholm som du kan välja bland.

Innehållsförteckning
 1. Bra städfirmor i Stockholm
  1. Nytta – Allt för vardagslivet
  2. HomeMaid – Mer än bara städning
  3. Hemfrid – Allt inom städ
  4. Freska – Smidig städtjänst
  5. Maries Puts & Städ – Erfaren firma
  6. Hemmiljö – Miljövänligt
  7. Bvtler – Personligt allt-i-allo-fix
  8. Rent Hem – Anpassad städning
  9. GK Facility Service – För företag och privatpersoner
  10. Alberts städservice – Personlig service
  11. Hygienteknikerna – Erfaren städfirma
  12. Städgiganten – Fast pris

Bra städfirmor i Stockholm

Städbolag som erbjuder bra städhjälp i Stockholm

Nytta

Allt för vardagslivet

Nytta är en modern städfirma i Stockholm som erbjuder allt för att underlätta din vardag. Utöver olika typer av städtjänster kan du även få hjälp med strykning, trädgårdsskötsel och barnpassning. Hela paketet helt enkelt!

HomeMaid

Mer än bara städning

På HomeMaid är ambitionen att ge människor mer tid över i vardagen, och man erbjuder därför alla typer av städning för både hem och företag. Utöver städning erbjuder de även tjänster som rengöring av mattor, trädgårdsarbete och tvätt.

Hemfrid

Allt inom städ

Oavsett om ditt hem är i behov av en ordentlig storstädning då och då, eller om du vill ha hjälp varje vecka, så erbjuder Hemfrid flera olika städtjänster. Här kan du välja att starta ett abonnemang, som anpassas efter dina behov och ditt hem.

Freska

Smidig städtjänst

Freska erbjuder städtjänster för kontor och privata bostäder. Här betalar och beställer du din städning enkelt via hemsidan och du kan även lägga till tjänser som till exempel kylskåpsrengöring och strykning.

Maries Puts & Städ

Erfaren firma

Maries Puts & Städ är ett familjeföretag som varit verksamt sedan 1991, med städtjänster för såväl privata bostäder som arbetsplatser och fastigheter. Beställ enstaka städningar eller unna dig ett städabonnemang.

Hemmiljö

Miljövänligt

HemMiljö erbjuder hemstädning med Svanen-märkta produkter, helt fria från giftiga kemikalier. Här kan du välja bland alla typer av städtjänster så som flyttstädning, fönsterputs och storstädning.

Bvtler

Personligt allt-i-allo-fix

Bvtler är allt-i-allo-tjänsten där du utöver städning kan få hjälp med montering av möbler, att tvätta och all annan typ av småfix under samma tillfälle. Här är konceptet att du har en och samma kontaktperson som du helt enkelt kontaktar när du behöver hjälp i hemmet.

Rent Hem

Hemsida

Anpassad städning

Rent Hem ger dig alltid ett fast pris på sina städtjänster – oavsett om du köper veckostädning eller engångsstädning. Behöver du bara städa enstaka platser, som köket eller badrummet, anpassas städningen och priset efter det.

GK Facility Service

Hemsida

För företag och privatpersoner

Med GK Facility Service kan du få hjälp med det mesta inom städ. Flyttstädning, visningsstädning, storstädning eller om du vill ha regelbunden hjälp av en städare eller städerska. Priset anpassas per kvadratmeter, så du betalar inte mer än vad du behöver.

Alberts städservice

Personlig service

Alberts Städservice erbjuder allt inom städ, oavsett hur ditt behov ser ut och om du behöver städning i ditt hem eller på din arbetsplats. Här satsar man på personlig service och låga priser på sina städtjänster.

Hygienteknikerna

Erfaren städfirma

Hygienteknikerna har flera års erfarenhet inom städning och erbjuder allt från vanliga städtjänster till packning, tvätt av mattor och byggstädning. Här finns även tjänsten akutstädning om du behöver städ med kort varsel.

Städgiganten

Fast pris

På Städgiganten kan du som privatperson eller företag ta del av städhjälp till ett fast pris. All städning sker alltid med miljövänliga rengöringsmedel.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i guiden, ser några felaktigheter eller liknande?

Redaktörer

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.

;