Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Paradiset Södermalm

3,8
6 recensioner
Paradiset Södermalm

Ekobutiken Paradiset är den största av sitt slag i Skandinavien, med allt från färskvaror till hygienartiklar utspritt över 1 600 kvm. Utbudet innehåller ekologiskt, småskaligt och naturligt producerade livsmedel och du hittar även en foodcourt med hälsohak.

Se även Paradiset NK, Paradiset Sickla, Paradiset Täby Centrum

Användarbilder på Paradiset Södermalm

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
29 sep 2015

Det handlar om förväntningar. Hade jag gått hit direkt när de öppnat och bara läst om det ekologiska och jämförelsen med Whole Foods hade jag blivit besviken eftersom det finns mycket som inte är ekologiskt men efter alla realistiska recensioner här... Visa hela »

30 okt 2018

Jag älskar mataffärer,matbutiker, marknader, så Paradiset är alltid en rolig "utflykt" för mig, Massa att se och hitta. Det finns flertal olivoljor att välja mellan,massa chark och ost, , dagens lunch, nybakat bröd etc etc
Älskar att mycket ä... Visa hela »

14 sep 2016

Bra luncher här, olika utbud på övervåningen

1 jul 2019

Bra utbud av ekologiska varor.

30 jul 2017

Toppenställe med bra ekologisk och närodlad mat med mera.

30 nov 2016

värdelös butik som inte acceppterar kontanter.Dessutom är inte allt ekologiskt.Handlar hellre mitt ekologiska på coop som har allt eller andra eko butiker som tar riktiga pengar.