Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

The Secret Garden

2,0 • 2 recensioner
The Secret Garden

HBQT-vänliga The Secret Garden stoltserar med generösa öppettider. Dagtid välkomnar det rustika miljön in till avslappnat häng med klassiska rätter och ett glas vin med utsikt över vattnet. Kvällstid förvandlas lokalen till en fartfylld nattklubb med dj. The Secret Garden - som såklart även har en "hemlig" trädgård erbjuder konferens- samt festmöjligheter.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
28 mar 2019

Jag lägger mig i. Är det någonting vi alla har gemensamt måste det vara att alla gillar att ligga. På väg in till stället blev jag stoppad av en vakt som sa ”du är medveten om att det är gayklubb?” ”Nej” sa jag. Gick in och kö... Visa hela »

7 mar 2019

Rasism och diskriminering mot utländska folk. Vakterna är utländska själva men de diskriminerande mot utländska personer.

Jag behandlades respektlöst pga att jag se hetero ut!!! Japp!

Sick!

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

28 mar 2019

Vi hade en jättebra upplevelse. Mysigt, trevlig personal, god mat och dryck - framförallt prisvärt. Hit kommer vi tillbaka! Personalen är varierande, och lika trevlig mot alla oavsett härkomst, läggning, utseende etc.