Biblioteksgatan

5,0
3 betyg
Shoppinggata
Biblioteksgatan
5,0
3 betyg

På Stockholms mesta shoppinggata Biblioteksgatan trängs exklusiva butiker och svenska modemärken. Här finns även caféer, restauranger och uteserveringar där man kan slå sig ner och ta en kopp kaffe, shoppinglunch eller middag.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Biblioteksgatan Användarbilder

Recensioner av Biblioteksgatan

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
28 okt. 2018

En av dom mysigare gatorna i Stockholm, speciellt på vintern. dekorerat, uppiffat och musik när man går längst gatan. Butiker med pris klass i medel och lyx. Det jag gillar extra mycket med denna gatan är att alla butiker har extra fina skylt fönster. Kläder som... Visa hela »

10 nov. 2018

Underbar gata som omges av fina sekelskifteshus. Dekorationer efter årstider som skänker mysighet till gatan. Bra butiker, restauranger och caféer både på själva gatan och i närheten. Detta är vad man vill visa turister som är i stan!

22 aug. 2018

Biblioteksgatan är väl lite som en dröm ändå! Känns som om man är utomlands. Eller kanske lie som taget ur en film. Bäst är det kanske en eftermiddag i december, just när det blivit mörkt och alla lampor tänts. Men bra shopping är det... Visa hela »