Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

På Stockholms mesta shoppinggata Biblioteksgatan trängs exklusiva butiker och svenska modemärken. Här finns även caféer, restauranger och uteserveringar där man kan slå sig ner och ta en kopp kaffe, shoppinglunch eller middag.

Användarbilder på Biblioteksgatan Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
28 okt 2018

En av dom mysigare gatorna i Stockholm, speciellt på vintern. dekorerat, uppiffat och musik när man går längst gatan. Butiker med pris klass i medel och lyx. Det jag gillar extra mycket med denna gatan är att alla butiker har extra fina skylt fönster. Kläder som... Visa hela »

10 nov 2018

Underbar gata som omges av fina sekelskifteshus. Dekorationer efter årstider som skänker mysighet till gatan. Bra butiker, restauranger och caféer både på själva gatan och i närheten. Detta är vad man vill visa turister som är i stan!

22 aug 2018

Biblioteksgatan är väl lite som en dröm ändå! Känns som om man är utomlands. Eller kanske lie som taget ur en film. Bäst är det kanske en eftermiddag i december, just när det blivit mörkt och alla lampor tänts. Men bra shopping är det... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.