Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Drottninggatan

Hela vägen genom city går Drottninggatan med mängder av butiker av olika slag. Här hittar du bland annat de stora klädkedjorna och Åhléns City, men också lite mindre och mer nischade alternativ.

Användarbilder på Drottninggatan

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
25 aug 2018 · Uppdaterad

Drottninggatan, Stockholms mittpunkt. En gata med väldigt blandade butiker och restauranger. Det gör också att man får helt olika känslor beroende på vilken del av gatan man befinner sig på.

Åt Gamla stan hittar vi Tax Free shopping och riktigt... Visa hela »

25 aug 2018

Här kan du gå enda från gamla stan till Vasastan. Delar av gatan är väldigt turistiga och inget jag föredrar att kika på. Men är även Stockholms mittpunkt med bra medelpris kedjebutiker, alla slags butiker du kan tänka dig. Även små but... Visa hela »

27 okt 2018

Det ska vara Stockholms störts shoppinggatan och vad turister drar sig till för shopping när dom är i stan. Jag tycker gatan är bra från Åhlens och fram till Kungsgatan men efter Kungsgatan och upp till Tegnérgatan är den riktigt tråkig. Konstig... Visa hela »

1 nov 2018

Före jag flyttade till Stockholm var allt man visste i princip Drottninggatan och drömmen att gå på (notera att jag var ca. 12 år gammal). Nu när jag faktiskt bor i Stockholm har man insett att drottninggatan tyvärr bara består av alldeles för mycket... Visa hela »