Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Götgatan

Götgatsbacken är ett av stans livligaste shoppingstråk, känt inte minst för poeple watching. Den välbesökta gågatan precis ovanför Slussen kantas av såväl modebutiker som caféer, restauranger och en och annan trendig bar.

Användarbilder på Götgatan

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
25 aug 2018 · Uppdaterad

Götgatan är svår att recensera. Den är så lång, och skiljer sig så mycket åt.

Mot Skanstull hittar vi Ringens Köpcentrum och lite blandat med butiker. Trevliga guldsmeder bredvid omoderna klädbutiker och sedan ett av Stockholms bä... Visa hela »

23 aug 2018

Tycker utbudet är mindre bra i butikerna på Götgatan, Slussen sidan. Butikerna är rätt oorganiserade och oftast stökiga när jag varit där. Brukar endast åka dit om jag ska ha något specifikt som endast finns där, men inte en gata jag väl... Visa hela »

1 nov 2018

Utbudet av shopping är sådär men supermysig gata att gå på! Mycket människor att kika på och härlig utsikt både om man går mot gamla stan och mot Gullmars. Jag har aldrig riktigt förstått var man ska gå och var det kör bil... Visa hela »