Agdas

5,0
1 betyg
$$
Restaurang
Konferenslokal
Festlokal
Agdas i en mening: Modern restaurang, konferenslokal och festvåning med vardagsrumskänsla.

På Regeringsgatan 107 välkomnas du in till Agdas, ett vardagsrum som agerar restaurang, konferenslokal och festvåning i ett. I samma anda som sin namne Agda Österberg, konstnären som verkade för att främja sociala frågor och göra avtryck i samhällsdebatten, vill man bidra till inspirerande samtal, möten mellan människor och nya idéer.

Ett stort vardagsrum mitt i city där du kan koppla av med en kaffe, glida förbi på en frukost eller ses på ett lunchmöte, det är vad som hittas innanför dörrarna på Agdas. I restaurangdelen Agdas på hörnet erbjuds enklare frukost, dagens lunch samt ett caféutbud med näringsrika smoothies, smörgåsar, juice och sötebröd som ger en boost inför dagens arbetsuppgifter. Med planeten i åtanke utgår köket från svenska råvaror i säsong och serverar varje dag en ny vegetarisk lunchrätt med animaliskt protein som tillval.

Under mellantimmarna kan du komma till restaurangen för ett par timmars jobb i en lugn, inspirerande retromiljö med murrigt orangea toner och spännande tavlor som pryder väggarna. På torsdagar råder däremot lite livligare stämning, då det vankas AW med sociala, hemtrevliga vibbar. 

I Agdas konferensdel finns moderna mötesrum, loungeytor och festlokaler för alla möjliga tillfällen, stora som små, att boka från ett par timmar till heldagar. Här får kreativiteten flöda fritt, samtidigt som restaurangen bistår med mat, fika och kaffe. För riktigt stora kalas kan man abonnera festvåningen med plats för upp till 150 gäster. Agdas erbjuder även skräddarsydda cateringmenyer till arrangemang även på annat håll, och all mat går att få som take away.

1 Yannick L.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Agdas Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
1

Recensioner av Agdas

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Jättehärligt ställe mitt i city perfekt för en fräsch lunch eller en kaffe när man sitter och jobbar.
Otroligt fint inrett med stor vikt vid detaljer.

1 Yannick L.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
1

Representerar du Agdas?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Agdas?

På Agdas serveras bland annat:

  • Vegetariskt
  • Skandinaviskt
  • Europeiskt

Vad kostar det att äta på Agdas?

Agdas ligger i prisklassen Undre mellanklass ($$).

Har Agdas vegetariska alternativ på menyn?

Ja, Agdas har vegetariska alternativ på sin meny för dem som föredrar att äta köttfritt.

Kan man beställa take away från Agdas?

Ja, du kan beställa mat för avhämtning från Agdas. De erbjuder take away-alternativ så att du kan ta med maten hem eller till picknicken.

Serverar Agdas lunch?

Ja, Agdas har lunchserveringar.

Var ligger Agdas?

Agdas ligger på Regeringsgatan 107, 111 39, City, Norrmalm. I närheten ligger Rådmansgatan, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Rådmansgatan (ca 450m).