Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Arirang

3,6
12 recensioner
Arirang

Arirang har funnits sedan 1975 och är proffs på koreanska specialiteter. Här serveras allt från kimchi och koreansk råbiff till bibimbap och bulgogi (grillat och marinerat nötkött). Perfekt som take away när lunchen är stressig, men det går också bra att sitta kvar och avnjuta sin mat.

 

Användarbilder på Arirang Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Arirang av Mythu L.
  • Bild från Arirang av Cissi L.
  • Meny – Bild från Arirang av Veronica F.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
5 dec 2019

Mmmmmums, koreanskt. Litet ställe på luntmakargatan. Vi kom hit vid 17 och då var det tydligen nästan fullbokat. Vi fick ett sista ledigt bord. Sjukt för att vara en vardag. Okej det var en onsdag, men trodde inte att man behövde boka bord.

Skulle säga... Visa hela »

Listad i: Asians
7 sep 2019

Denna restaurang kändes väldigt autentiskt. Det pratades koreanska (?) vid bordet bredvid och Bimbim bapen serverades med utlra rapid. Trevlig anrättning som inte bjöd på någon överaskning. Men härligt stimmigt lunchställe.

6 dec 2019

Vi ville återuppleva Seoul för en stund och gick därför hit för en bibimbap. Vi blev jättenöjda med maten och glatt överraskade. Personalen var även uppmärksam i sin servering. Vi stördes tyvärr rätt mycket av röken från en... Visa hela »

10 sep 2019

Deras Bibimbap är väldigt god! Trevlig personal och hög mysfaktor generellt.

7 okt 2019

Arirang. Stället som alla tipsar om när du vill äta en autentiskt koreansk måltid. Jag är ändå beredd på hålla med, påminner om att kliva in på ett mysigt hak efter Seouls gator. Inredningen är clean, belysningen är dov och servi... Visa hela »

28 feb 2018

God mat och trevligt ställe, trevlig personal!

28 jan 2017 · Uppdaterad

Edit: Har ätit här några gånger nu och höjer upp betyget ett snäpp. Bra mat och trevligt ställe. Förstår att det är populärt (alltid fullt, men man brukar få bord på några minuter).

Har bara varit här för... Visa hela »

16 nov 2019

Arirang är en institution! Ljuvlig bibimbap och lite ”barsk” stämning. Hoppas den blir kvar för alltid :-)

21 dec 2016

Bästa bibimbap jag har käkat i Sthlm.

29 apr 2016 · Uppdaterad

Riktigt bra koreansk restaurang som var först på plats för 20+ år sedan. Prisnivån kanske ligger i överkant, men jag skulle ändå säga att det är värt det. Det är väldigt gott, fräscht och vällagat. Bimbimbapen är vä... Visa hela »

19 jun 2019

Bra korean bbq!

28 apr 2018

Har ätit mycket asiatisk mat och såg fram emot en riktigt härlig middag på detta ställe! Men besvikelsen blev stor.
Oxsvanssoppan var okej men innehöll endast köttben och buljong. Den hade man kunnat piffa till.
Den andra rätten var stekt sidflä... Visa hela »