Arirang

3,7
16 betyg
$$$
Koreansk restaurang
Arirang
3,7
16 betyg

Arirang har funnits sedan 1975 och är proffs på koreanska specialiteter. Här serveras allt från kimchi och koreansk råbiff till bibimbap och bulgogi (grillat och marinerat nötkött). Perfekt som take away när lunchen är stressig, men det går också bra att sitta kvar och avnjuta sin mat.

 

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,7
16
Google-logo
Google
4,2
736

Recensioner av Arirang

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Till Arirang går du för att du vet att detta är ett säkert kort när det kommer till koreanskt. Det sägs att Arirang är Stockholms första koreanska restaurang. Missa inte kimchin och alla goda tillbehör - a must!

·

Edit: Har ätit här några gånger nu och höjer upp betyget ett snäpp. Bra mat och trevligt ställe. Förstår att det är populärt (alltid fullt, men man brukar få bord på några minuter).

Har bara varit här för...

Mmmmmums, koreanskt. Litet ställe på luntmakargatan. Vi kom hit vid 17 och då var det tydligen nästan fullbokat. Vi fick ett sista ledigt bord. Sjukt för att vara en vardag. Okej det var en onsdag, men trodde inte att man behövde boka bord.

Skulle säga...

Listad i: Asians

Denna restaurang kändes väldigt autentiskt. Det pratades koreanska (?) vid bordet bredvid och Bimbim bapen serverades med utlra rapid. Trevlig anrättning som inte bjöd på någon överaskning. Men härligt stimmigt lunchställe.

Vi ville återuppleva Seoul för en stund och gick därför hit för en bibimbap. Vi blev jättenöjda med maten och glatt överraskade. Personalen var även uppmärksam i sin servering. Vi stördes tyvärr rätt mycket av röken från en...

Deras Bibimbap är väldigt god! Trevlig personal och hög mysfaktor generellt.

Arirang. Stället som alla tipsar om när du vill äta en autentiskt koreansk måltid. Jag är ändå beredd på hålla med, påminner om att kliva in på ett mysigt hak efter Seouls gator. Inredningen är clean, belysningen är dov och servi...

God mat och trevligt ställe, trevlig personal!

·

Riktigt bra koreansk restaurang som var först på plats för 20+ år sedan. Prisnivån kanske ligger i överkant, men jag skulle ändå säga att det är värt det. Det är väldigt gott, fräscht och vällagat. Bimbimbapen är vä...

Bästa bibimbap jag har käkat i Sthlm.

Arirang är en institution! Ljuvlig bibimbap och lite ”barsk” stämning. Hoppas den blir kvar för alltid :-)

Bra korean bbq!

Har ätit mycket asiatisk mat och såg fram emot en riktigt härlig middag på detta ställe! Men besvikelsen blev stor.
Oxsvanssoppan var okej men innehöll endast köttben och buljong. Den hade man kunnat piffa till.
Den andra rätten var stekt sidflä...

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,7
16
Google-logo
Google
4,2
736

Representerar du Arirang?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Arirang?

På Arirang serveras bland annat:

  • Veganskt
  • Koreanskt
  • Asiatiskt

Vad kostar det att äta på Arirang?

Arirang ligger i prisklassen Mellanklass ($$$).

Finns det veganska rätter på Arirang?

Ja, Arirang erbjuder veganska rätter.

Kan man beställa take away från Arirang?

Ja, du kan beställa mat för avhämtning från Arirang. De erbjuder take away-alternativ så att du kan ta med maten hem eller till picknicken.

Serverar Arirang lunch?

Ja, Arirang har lunchserveringar.

Var ligger Arirang?

Arirang ligger på Luntmakargatan 65, 113 58, Vasastan. I närheten ligger Observatorielunden, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Rådmansgatan (ca 50m).