Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Farang

4,2
47 recensioner

Farang

4,2
47 recensioner
Farang

Glöm thailändsk snabbmat och typisk turistkänsla. I en gammal industrilokal på Tulegatan bjuder finska Farang på en modern smakresa till Sydostasien med ambitioner långt utöver det vanliga. Här väntar lyxiga smakfusioner och cocktails i sober miljö där de innovativa rätterna gärna delas.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
4 feb 2019 · Uppdaterad

Lyxig inredning och fantastisk personal som styr en rätt som nybörjare, gällande både mängd och för att få uppleva så pass mycket smak som möjligt. För en korianderälskare måste detta vara himmelriket men det går att undvika den t... Visa hela »

20 sep 2019

Okej, kan vi hoppa till rätt nr 4 direkt och bara prata om den i sig??! Den knaperstekta grisen i palmsockerskaramell, risvinäger, och rostad lök är GARANTERAT Stockholms godaste rätt!!!!

När de är sagt. Vilken avsmakningsmeny, wow! Har länge velat b... Visa hela »

22 okt 2019

Jag hade verkligen längtat efter att gå hit - hade hört så himla gott om Farang men det levde inte riktigt upp till förväntningarna. Det har velat mellan en trea och en fyra, för det är fortfarande BRA! men landar tillslut på en fyra trots att maten in... Visa hela »

5 nov 2018

Lyxigt avslappnat ställe. Lokalen är enorm, mörk, svart överallt med spotlight vid bordet precis ovanför maträtten (gotta getz those instapics). Industriell stil och stället ser mystiskt, coolt och snyggt ut.
Det är inte romanistiskt eller mysigt. Hö... Visa hela »

19 feb 2016 · Uppdaterad

Nu har jag äntligen ätit middag på Farang! Kan inte säga annat än succé. Delade på 4 olika rätter (varav en var så god så vi fick ta en till), plus efterrätt. Den krispiga grisen var ren magi, sashimin och kammusslan var nästintill ma... Visa hela »

28 okt 2019

Sååå bra! Vi var här på en företagsmiddag 60 personer, trots att vi var så många fick vi fantastisk service och mat! Märktes verkligen inte av på kvalitén att vi var ett så stort sällskap. Förutom att detta såklart... Visa hela »

6 apr 2018

Igår var vi återigen på Farang, en av mina favoriter. Spelar nästan ingen roll vilka rätter man beställer, alla är utmärkta. Det är asiatiska smaker, med sting men inte för starka. Mina 2 favoriter är absolut den knapriga grisen och the cryin... Visa hela »

9 nov 2018

Otroligt härligt ställe. Ett av mina favoriter. Varje gång jag är här så är det underbart gott.
Löven som man beställer in som snacks är alla helt magiska, spelar ingen roll vilken du beställer, alla är grymma. Krispiga grisen tar ta... Visa hela »

14 aug 2019

Känns som man är på ett trendigt ställe i NYC. Oavsett rätt så är det världsklass, missa inte krispiga grisen!! Plus till trevlig och serviceminded personal som gärna hjälper till med att sätta ihop en bra mix.

18 nov 2019

Jag gillar Farang, det känns lyxigt och vuxet en mera mogen publik söker sig hit.

Baren är liten och intim finns både barstolar höga och låga bord samt mysiga fåtöljer. Den förtryckta drinkmenyn är en gedigen samling och det är svå... Visa hela »

17 nov 2019

En av Stockholm bästa asiatiska restauranter. På riktigt god mad. Jag gillar det här med avsmakningsmenyer och att dela på rätter. Rätt efter rätt kommer in och allt smakar så gott. Ett stort minus för att de inte byter tallrik efter varje rätt. S... Visa hela »

24 apr 2019

Har bara testat drinkarna här, vilka var bra. Avspänd bar. Maten verkar också lovande.

10 feb 2019

Gå hit och fira något fint, en födelsedag, en onsdag eller vad du nu känner för. Ja, priset på menyn är lite saftig, men faktum är att du får in alldeles underbara små munsbitar, nästan så många att en eller två färre... Visa hela »

18 jan 2020

Lyxigt och lite annorlunda (på ett bra sätt) ställe. Mysig miljö, lite dämpat mode. Kunnig och trevlig servis som gjorde mer än att bara servera rätterna, genom att beskriva lite mer ingående vad som ligger på tallriken. Uppskattat!

Maten ä... Visa hela »

25 apr 2017

Farang är riktigt bra och levererar alltid i samtliga avseenden.

4 mar 2019

Tog den ena avsmakningsmenyn med spädgris och soft Shell crab, vilka båda rätter var fantastiska! Den första rätten, regnbågslaxen i ett blad, var även den 5/5. Dock sänktes betyg lite pga. för stora rätter, de sista rätterna på menyn ku... Visa hela »

3 dec 2017

Jag får en känsla av New York när jag kliver in på Farang. Varmt välkomnande och häftig lokal. Vi tog provsmakningmenyn vilket jag kan rekommendera. Bra tempo mellan rätterna och påläst personal som var duktiga på att rekommendera dryck, dock lit... Visa hela »

Listad i: Mina favoriter
22 dec 2014 · Uppdaterad

Enligt min mening så skulle jag säga att Farang är en av stockholms bästa restauranger pga av den fantastiska sydostasiatiska maten som verkligen sticker ut från stans restaurangutbud. Rekommenderar vid ett första besök äta någon utav dom 3 olika "... Visa hela »

Listad i: Cocktailbarer
23 mar 2019

Otroligt god mat. Är själv ingen entusiast av thai/vietnamesisk mat, men tyckte att det här höll en hög klass. Lokalen är väl designad, men ljudnivån är dessvärre hög, väldigt hög. Vi fick anstränga oss en del, eftersom att vi va... Visa hela »

5 okt 2018 · Uppdaterad

Underbara smaker och spännande menyer - en upptäcktsresa för smaklökarna och mätta blev vi. Gillar hur man lyckats skapa en mysig atmosfär trots att lokalen är relativt stor.

Sida 1 av 3