Båthuset Krog & Bar

3,0
2 betyg
$$$
Restaurang
Hemsida
Instagram
Båthuset
3,0
2 betyg
Hemsida
Instagram

Båthuset Krog & Bar hittar du i Sigtuna hamn, precis vid vattnet. Grundarnas ambition var att skapa en familjär kvalitetskrog i området, och idag är Båthuset såväl folkfyllt som kritikerrosat. Restaurangen är till grunden en betongpråm, och inredningen följer ett böljande tema. Med trädetaljer, segel i taket, och levande ljus är mysstämningen garanterad. Menyn består till största delen av fisk- och skaldjursrätter, men du hittar även inslag av kött och husman på menyn.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Båthuset Användarbilder
Lägg till bild

Recensioner av Båthuset

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
3 okt. 2018

Jag och mitt sällskap anlände till båthuset först av alla gäster denna kväll. Första intrycket var att det var en jäkligt häftig liten byggnad som flöt på vattnet. Att "båten" såg lite väderbiten ut gjorde bara att d... Visa hela »

4 okt. 2020

Otroligt mysig restaurang! Fantastiskt bemötande från personalen! Supergod mat men för små portioner för att det ska vara värt prisklassen!