Bella Vista Vedugnen

5,0
1 betyg
$$
Italiensk restaurang
Bella Vista
5,0
1 betyg
Typiska rätter: Vedugnspizza
Kort om drycken: Italienska viner, cocktails, öl

Italienska klassiker från vedugnen

Genuin kärlek till mat och ett öga för kvalitet är vad som genomsyrar verksamheten på Bella Vista. I köket på denna familjära restaurang på Kungsholmen tar man avstamp i den italienska kokkonsten och serverar rätter som såväl kan sätta lite guldkant på vardagslunchen som vara en minnesvärd upplevelse med nära och kära vid bordet.  

I äkta italiensk stil är lokalen på Fridhemsgatan inredd med romerska pelare, tegelväggar och en stor kristallkrona i taket. På borden vilar rutiga dukar och inne i köket hittas Bella Vistas hjärta – vedugnen där både pizza och bröd bakas. Just vedugnspizza är en av huvudrollsinnehavarna på menyn, och kommer i både traditionell utformning och med lite mer nytänkande toppings. Även pasta väger tungt med många klassiker på menyn.

Kommer du hit på lunchen kan du välja bland husmanrätter, pasta och dagens pizza. Till varmrätten serveras salladsbuffé, dryck och bröd direkt från vedugnen. Vill du hellre plocka med dig maten erbjuds takeaway av pizza och pasta under hela dagen. 

Bella Vista samarbetar med utvalda mat- och dryckesleverantörer i både Sverige och Italien för att hålla en hög kvalitet och erbjuda närproducerat, färsk fisk och kött.

Som den italienare man är finns förstås en särskild passion för vin. På dryckesmenyn hittas etiketter från Italiens olika hörn, liksom klassiska cocktails som aprerol spritz och negroni. Även avecer såsom amaretto, grappa och limoncello finns att tillgå, för en tvättäkta italiensk upplevelse.  

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Bella Vista Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
1

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
1

Representerar du Bella Vista Vedugnen?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Bella Vista Vedugnen?

På Bella Vista Vedugnen serveras bland annat:

  • Italienskt
  • Pizza
  • Pasta

Vad kostar det att äta på Bella Vista Vedugnen?

Bella Vista Vedugnen ligger i prisklassen Undre mellanklass ($$).

Kan man beställa take away från Bella Vista Vedugnen?

Ja, du kan beställa mat för avhämtning från Bella Vista. De erbjuder take away-alternativ så att du kan ta med maten hem eller till picknicken.

Serverar Bella Vista Vedugnen lunch?

Ja, Bella Vista har lunchserveringar.

Var ligger Bella Vista Vedugnen?

Bella Vista Vedugnen ligger på Fridhemsgatan 62, 112 46, Kungsholmen. Närmsta tunnelbana är Fridhemsplan (ca 350m).