Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Bistro Boheme

3,0 • 5 recensioner
Bistro Boheme

Bistro Boheme har hängt med länge och blivit en riktig klassiker mitt i vimlet på Drottninggatan. Idag serverar restaurangen spanska tapas i vacker bistromiljö, men kvar finns också flera gamla godingar på menyn.

Kultstatusen finns kvar på Drottninggatan där Bistro Boheme ligger än idag. Efter några ansiktslyft präglas miljön numera av vackra marmorväggar, träinredning och stora luftiga lampor som hänger i taket. Också menyn har förnyats och fått goda tillskott sedan gamla tider. I centrum står den spanska tapasmenyn som bjuder på ett stort gäng klassiska smårätter som quesadillas, patatas bravas (klyftpotatis), friterade bläckfiskringar och nachos. Utöver tapasmenyn serveras även varmrätter som kräftsoppa och grillad tonfisk, och kvar finns givetvis Bohemes klassiker - gulaschsoppa, Pragerschnitzel och panerad ost. Till lunch är det husmanskost med en modern touch som gäller.

Den variationsrika och stora skara gäster - turister, stammisar och lunchens affärsfolk - som letar sig hit möts av varm och mysig bistromiljö med mat och dryck som passar alla tillfällen. Här är det alltid liv och rörelse, såväl under lunchtimmarna som under eftermiddagshänget och middagsbesöket. Kanske är det ett glas vin efter jobbet som lockar, en tapasmiddag med vännerna eller en lunchpaus från shoppingrundan. Under större delen av året hålls även den stora inglasade uteserveringen öppen där gästerna kan njuta av eftermiddagssolen eller värma sig intill höstens värmelampor. Allt med centrala Stockholms nöjes- och shoppingstråk precis utanför dörren.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
1 okt 2015

Trevlig personal och helt okej mat.

22 sep 2016

Mysigt och bra mat

10 okt 2018

En chevresallad såg vi fram emot men fick en djup tallrik med isbergssallad i botten, 4 klyftor tomater, 2 gurkskivor, 2 lövtunna rödbetsskivor (varma vilket var bra!) och två typ 3mm tunna skivor sämre chèvre utan smak med nåt som skulle likna balsamkoncentr... Visa hela »

1 feb 2016

Alltid mat i toppklass, aldrig gått härifrån missnöjd eller hungrig.

Varit trogen kund i snart 5 år.

1 okt 2015

Helt okej för en öl och lite mat