Björk Bar & Grill

3,2
5 betyg
$$$
Restaurang
Bar
Björk
3,2
5 betyg

Mitt på Kungsholmen, i anslutning till Courtyard by Marriott, ligger innerstadskrogen Björk Bar & Grill som bjuder på en elegant, internationell känsla. Hit kommer du för att äta lunch eller middag, ta en afterwork eller arrangera ett event.

Björk Bar & Grill serverar en ambitiös meny med internationella influenser till både lunch och middag, men det går lika bra att mötas upp över en cocktail. Här umgås du med familj, vänner och kollegor i vad som nästan liknar en svensk björkskog. Som namnet antyder är inredningen nämligen influerad av en den skandinaviska naturen, med björkstammar och natursköna material såsom ljusa träslag och koppar.

Med sin närhet till hotellet Courtyard by Marriott lockar Björk Bar & Grill en internationell publik av både resenärer och stockholmare. Den som vill kan avrunda kvällen med en hotellnatt efter en middag eller drink i restaurangen. På somrarna har Björk Bar & Grill även en öppen uteservering där man kan slå sig ner i solen med en kall öl. Vill man hellre vara ute i grönskan är det bara att beställa take away och ta med sig maten till Rålambshovsparken, som ligger en kort promenad bort.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Björk Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,2
5

Recensioner av Björk

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Nu var det nog ett år sedan jag var här, så jag kan inte beskriva rätterna specifikt men jag minns helhetsupplevelsen väl. Starkast i minnet ligger den fantastiska service jag och flickvän fick. Maten var också bra rakt igenom, men inte så man ramlade av s...

Texten har översatts automatiskt.

Jag har varit här både för en konferens men även frukost och rätters och allt var helt okej! Maten är vad som är bäst med denna restaurang, utrymmet är mycket stort och Swollows en massa människor.

Jättemysig atmosfär och bra brunch som har något som passar alla. Minihamburgare, olika sallader och sillar, paj, äggröra och bacon,plättar, kallskuret, kyckingdrumsticks med mera! De har även en popcornmaskin. Kommer definitivt tillbaka hit!

Mysigt, gott och familjärt. Inget uteställe precis och lite utanför stan men vill man ta några öl efter jobbet riktigt bra.

Det här måste vara Stockholms sämsta brunch.
Otrevlig hovmästare som i stort sett bara vill stressa iväg en, personal som var väldigt ointresserad och inte särskilt trevlig.
Maten var antingen torr, smaklös eller helt enkelt inte god, det var ingen r...

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,2
5

Frågor och svar

Vilken typ av bar är Björk Bar & Grill?

Vi har klassificerat Björk som:

  • Cocktailbar

Vilken typ av mat serveras på Björk Bar & Grill?

På Björk Bar & Grill serveras bland annat:

  • Svenskt
  • Europeiskt
  • Skandinaviskt

Vad kostar det att äta på Björk Bar & Grill?

Björk Bar & Grill ligger i prisklassen Mellanklass ($$$).

Har Björk Bar & Grill uteservering?

Ja, Björk Bar & Grill har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du njuter av en öl, ett glas vin eller en drink.

Vilken typ av stämning är det på Björk Bar & Grill?

Vi skulle beskriva stämningen på Björk Bar & Grill som mysig och lite lugnare.

Var ligger Björk Bar & Grill?

Björk Bar & Grill ligger på Rålambshovsleden 50, Kungsholmen. I närheten ligger Fridhemsplan, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Fridhemsplan (ca 350m).