Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Björk Bar & Grill

3,2
5 recensioner
Redigera Björk Bar & Grill

Björk Bar & Grill

3,2
5 recensioner
Redigera Björk Bar & Grill
Björk Bar & Grill

Mitt på Kungsholmen, i anslutning till Courtyard by Marriott, ligger innerstadskrogen Björk Bar & Grill som bjuder på en elegant, internationell känsla. Hit kommer du för att äta lunch eller middag, ta en afterwork eller arrangera ett event.

Björk Bar & Grill serverar en ambitiös meny med internationella influenser till både lunch och middag, men det går lika bra att mötas upp över en cocktail. Här umgås du med familj, vänner och kollegor i vad som nästan liknar en svensk björkskog. Som namnet antyder är inredningen nämligen influerad av en den skandinaviska naturen, med björkstammar och natursköna material såsom ljusa träslag och koppar.

Med sin närhet till hotellet Courtyard by Marriott lockar Björk Bar & Grill en internationell publik av både resenärer och stockholmare. Den som vill kan avrunda kvällen med en hotellnatt efter en middag eller drink i restaurangen. På somrarna har Björk Bar & Grill även en öppen uteservering där man kan slå sig ner i solen med en kall öl. Vill man hellre vara ute i grönskan är det bara att beställa take away och ta med sig maten till Rålambshovsparken, som ligger en kort promenad bort.

Användarbilder på Björk Bar & Grill

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
25 dec 2014

Nu var det nog ett år sedan jag var här, så jag kan inte beskriva rätterna specifikt men jag minns helhetsupplevelsen väl. Starkast i minnet ligger den fantastiska service jag och flickvän fick. Maten var också bra rakt igenom, men inte så man ramlade av s... Visa hela »

9 maj 2019

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Jag har varit här både för en konferens men även frukost och rätters och allt var helt okej! Maten är vad som är bäst med denna restaurang, utrymmet är mycket stort och Swollows en massa människor.

24 apr 2016

Jättemysig atmosfär och bra brunch som har något som passar alla. Minihamburgare, olika sallader och sillar, paj, äggröra och bacon,plättar, kallskuret, kyckingdrumsticks med mera! De har även en popcornmaskin. Kommer definitivt tillbaka hit!

28 jan 2020

Mysigt, gott och familjärt. Inget uteställe precis och lite utanför stan men vill man ta några öl efter jobbet riktigt bra.

26 nov 2017

Det här måste vara Stockholms sämsta brunch.
Otrevlig hovmästare som i stort sett bara vill stressa iväg en, personal som var väldigt ointresserad och inte särskilt trevlig.
Maten var antingen torr, smaklös eller helt enkelt inte god, det var ingen r... Visa hela »

Så tycker pressen

4 av 5 · DN Krogkommissionen · 2010-09-17

“Kungsholmens nya krogplanta har det geografiska läget emot sig, men imponerar med sin vällagade och välfunna nordiska finmat.”

5 av 6 · SvD Krogguiden · 2010-04-16

“Nyöppnade Björk bar och grill lyckas servera utsökta svenska smaker i smått stimmig skogsmiljö till attraktiva priser. En potentiell favorit på Kungsholmen när våren gör entré.”