Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Björk Bar & Grill

3,2
5 betyg
Redigera Björk Bar & Grill

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Björk Bar & Grill

3,2
5 betyg
Redigera Björk Bar & Grill
Björk Bar & Grill

Mitt på Kungsholmen, i anslutning till Courtyard by Marriott, ligger innerstadskrogen Björk Bar & Grill som bjuder på en elegant, internationell känsla. Hit kommer du för att äta lunch eller middag, ta en afterwork eller arrangera ett event.

Användarbilder på Björk Bar & Grill Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
25 dec 2014

Nu var det nog ett år sedan jag var här, så jag kan inte beskriva rätterna specifikt men jag minns helhetsupplevelsen väl. Starkast i minnet ligger den fantastiska service jag och flickvän fick. Maten var också bra rakt igenom, men inte så man ramlade av s... Visa hela »

9 maj 2019

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Jag har varit här både för en konferens men även frukost och rätters och allt var helt okej! Maten är vad som är bäst med denna restaurang, utrymmet är mycket stort och Swollows en massa människor.

24 apr 2016

Jättemysig atmosfär och bra brunch som har något som passar alla. Minihamburgare, olika sallader och sillar, paj, äggröra och bacon,plättar, kallskuret, kyckingdrumsticks med mera! De har även en popcornmaskin. Kommer definitivt tillbaka hit!

28 jan 2020

Mysigt, gott och familjärt. Inget uteställe precis och lite utanför stan men vill man ta några öl efter jobbet riktigt bra.

26 nov 2017

Det här måste vara Stockholms sämsta brunch.
Otrevlig hovmästare som i stort sett bara vill stressa iväg en, personal som var väldigt ointresserad och inte särskilt trevlig.
Maten var antingen torr, smaklös eller helt enkelt inte god, det var ingen r... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.