Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Bo större och rymligare än innerstadsborna själva på Courtyard by Marriott som erbjuder rum på minst 26 kvm. Hotellet ligger mellan inkörsporten Fridhemsplan och picknickfavoriten Rålambsovsparken med fantastisk utsikt över Mälaren. Filosofin är att vara ett smart och stilfullt alternativ för den som inte vill kompromissa komfort, miljömedvetenhet och utrymme för pris. Ett självklart alternativ för affärsresenären, weekendbesökaren och företagseventet.

De 278 gästrummen har en sober och ljus färgpalett i vitt, björk och turkost med stora fönster. Tanken är att satsa på modern funktionell design och stort urval av bekvämligheter till bättre priser än hos konkurrenterna, utan att tumma på kvaliteten. Dessutom mitt i stadskärnan, trots den naturnära upplevelsen.

Som hotellgäst har du tillgång till en modern fitnessanläggning som är öppen dygnet runt - perfekt för nattugglor, samt cykeluthyrning för att utforska stan. Gratis wi-fi och tvättjänster tillhör väl numera normen, men underlättar mycket. Varje rum har lösningar som matchar gästernas behov och till förfogande finns de 12 bokningsbara mötesrummen och det över 1000kvm stora eventutrymmet.

Allt händer på Kungsholmen för tillfället känns det som, med Norrmälarstrandspromenaden och spännande matalternativ i närområdet som Trattorian och Roppongi. Dessutom bjuder hotellets kritikerrosade restaurang Björk Bar och Grill på en meny bestående av lokala rätter med en internationell tvist och innovativa inslag. Som namnet föreslår består även inredning och möbler till mångt och mycket av träslaget björk vilket knyter an resten utav hotelldesignen.

Service: Gratis trådlöst internet, kaffe och te på rummen, laptop-safe, badrockar och iPod-station i alla Premiumrum.

Användarbilder på Courtyard by Marriott Stockholm Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Courtyard by Marriott Stockholm av Racquel D.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
31 maj 2019

Marriott är anonymt, men faktiskt väldigt nice för man får alltid plats. Inomhus i loungen finns liggfåtöljer, brasa och soffor.
Det ligger lite avsides på Kungsholmen men bor man nära så är det väl värt att gå dit och ta en... Visa hela »

1 mar 2018

Trevlig bar med väldigt uppmärksamma bartenders, väldigt goda drinkar! Mysigt med öppna spisar. Perfekt gångavstånd om man bor på Kungsholmen eller i Hornstull!

9 apr 2021

Översätt till svenska »

Lovely staff, nice place with stylish lobby and restaurant bar.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.