Courtyard by Marriott Stockholm

3,7
3 betyg
Hotell
Konferenslokal
Courtyard by Marriott Stockholm
3,7
3 betyg

Bo större och rymligare än innerstadsborna själva på Courtyard by Marriott som erbjuder rum på minst 26 kvm. Hotellet ligger mellan inkörsporten Fridhemsplan och picknickfavoriten Rålambsovsparken med fantastisk utsikt över Mälaren. Filosofin är att vara ett smart och stilfullt alternativ för den som inte vill kompromissa komfort, miljömedvetenhet och utrymme för pris. Ett självklart alternativ för affärsresenären, weekendbesökaren och företagseventet.

De 278 gästrummen har en sober och ljus färgpalett i vitt, björk och turkost med stora fönster. Tanken är att satsa på modern funktionell design och stort urval av bekvämligheter till bättre priser än hos konkurrenterna, utan att tumma på kvaliteten. Dessutom mitt i stadskärnan, trots den naturnära upplevelsen.

Som hotellgäst har du tillgång till en modern fitnessanläggning som är öppen dygnet runt - perfekt för nattugglor, samt cykeluthyrning för att utforska stan. Gratis wi-fi och tvättjänster tillhör väl numera normen, men underlättar mycket. Varje rum har lösningar som matchar gästernas behov och till förfogande finns de 12 bokningsbara mötesrummen och det över 1000kvm stora eventutrymmet.

Allt händer på Kungsholmen för tillfället känns det som, med Norrmälarstrandspromenaden och spännande matalternativ i närområdet som Trattorian och Roppongi. Dessutom bjuder hotellets kritikerrosade restaurang Björk Bar och Grill på en meny bestående av lokala rätter med en internationell tvist och innovativa inslag. Som namnet föreslår består även inredning och möbler till mångt och mycket av träslaget björk vilket knyter an resten utav hotelldesignen.

Service: Gratis trådlöst internet, kaffe och te på rummen, laptop-safe, badrockar och iPod-station i alla Premiumrum.

Besökarnas bilder från Courtyard by Marriott Stockholm Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,7
3

Recensioner av Courtyard by Marriott Stockholm

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Marriott är anonymt, men faktiskt väldigt nice för man får alltid plats. Inomhus i loungen finns liggfåtöljer, brasa och soffor.
Det ligger lite avsides på Kungsholmen men bor man nära så är det väl värt att gå dit och ta en...

Trevlig bar med väldigt uppmärksamma bartenders, väldigt goda drinkar! Mysigt med öppna spisar. Perfekt gångavstånd om man bor på Kungsholmen eller i Hornstull!

Lovely staff, nice place with stylish lobby and restaurant bar.

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,7
3

Representerar du Courtyard by Marriott Stockholm?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Courtyard by Marriott Stockholm?

Courtyard by Marriott Stockholm ligger på Rålambshovsleden 50, Kungsholmen. I närheten ligger Fridhemsplan, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Fridhemsplan (ca 350m).