Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Le Bistro

4,0 • 3 recensioner
Le Bistro

Le Bistro är en avslappnad fransk bistro med eget rotisseri och en meny full av klassiska franska maträtter och franska viner. Här kan man äta frukost, lunch och middag eller mötas upp över en brunch lagom till helgen. På fredagar är det AW-häng med cava och dj:s.

I korsningen Fleminggatan/Sankt Eriksgatan, inhyst i Västermalmsgallerian ut mot gatan, hittar du restaurangen Le Bistro. Här vill man erbjuda en hemtrevlig samlingspunkt oavsett om man bara vill ta ett glas i baren, sitta och smutta på en kaffe, äta frukost, lunch eller middag. På helgerna kan du även boka in en brunch med omtyckta klassiker på menyn, som innehåller allt från eggs benedict till burgare och pannkakor.

I köket står köksmästaren Tommy Barvestad som tillsammans med sitt team tillagar mat med inspiration från Frankrike. Här ligger fokus på att laga god mat av högkvalitativa och ekologiska råvaror som inte kostar skjortan. Lika stor vikt som man lägger på att erbjuda bra, vällagad mat lägger man också på att se till att erbjuda personlig service, så att gästerna alltid ska känna sig som hemma.

Le Bistro har generösa öppettider för att kunna ta emot gäster större delen av dygnet.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
29 okt 2018

Jag har svårt att recensera Le Bistro, då det var flera saker som var dåliga (framför allt att vi nog hade väldigt otur med vår service) men flera som också var bra.

Jag och en vän hade bokat brunch här på en söndag, när vi... Visa hela »

26 okt 2018

Riktigt god mat till rimligt pris och trevlig kunnig personal. Jag går gärna dit fler gånger.

24 okt 2018

Schysst service och god mat