Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Bröderna Olssons Garlic & Shots

4,0
6 recensioner
Redigera Bröderna Olssons Garlic & Shots
Bröderna Olssons Garlic & Shots

Vitlök. Riktigt mycket vitlök. Det hittar du på rockbaren Bröderna Olssons där varenda rätt på menyn innehåller vitlök, inklusive de hyllade hamburgarna. I baren hittar du 101 olika shots, många med en släng av vitlök. Som de säger själva - du kan alltid få mer vitlök, men aldrig mindre. På helgerna är baren full av människor och ofta är det livemusik.

Användarbilder på Bröderna Olssons Garlic & Shots Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Bröderna Olssons Garlic & Shots av Mimmi S.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
28 mar 2019

Riktigt bra drag i källaren faktiskt. Kommer ihåg en kväll jag va där med en bekant som precis hade blivit signad av Sony. Jag skulle spela gitarr med honom och träffa hans producenter den kvällen. Jag vet inte hur det gick till men jag lyckades bli superberusad och gj... Visa hela »

5 jan 2019

Inte alls ett ställe för mig, men då sällskapet ville dit så följde jag med. Stället var verkligen 100% sitt eget, och precis som i namnet så smakade ALLT vitlök och fanns många vitlöks ” alkohol” att välja på.
S... Visa hela »

31 dec 2018

På samma sätt som jag gillar Peppar i Vasastan så ligger Bröderna Olsson mig varmt om hjärtat. Lite stökigt, lite bedagat, bra musik och mat man äter för att det är gott och inte för att man vill bli WOWad.

8 maj 2016

Jag går mest hit för att dricka öl nere i källaren. Tyvärr så tycker jag inte om vitlök, och är milt allergisk mot det. De serverar inte mat utan vitlök, även om man ber dem att t ex skippa strö över vitlök på nachosen. De har... Visa hela »

21 aug 2020

Otroligt god mat men hoppa över vitlökölen svårsänkt🤣

14 feb 2016

En bra restaurang för både köttätare och veganer, så länge man gillar vitlök. Kaffet är dock omotiverat dyrt.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.