NOFO Wine Bar

4,0
12 betyg
$$-$$$
Restaurang
Vinbar
Hemsida
Instagram
NOFO
4,0
12 betyg
Hemsida
Instagram

Mitt på Söder, i anslutning till boutiquehotellet NOFO, hittar du denna restaurang och vinbar som även har en undangömd innergård. Här kan både stockholmare och världsresenärer ta del av utvalda viner, lokala ölsorter och moderna cocktails, men också mellanrätter som passar perfekt att dela på.

NOFO Hotel är en riktig Söder-oas, inhyst i ett K-märkt hus från 1700-talet. På hotellets entréplan ligger restaurangen och vinbaren, NOFO Wine Bar, där du kan dricka vin, äta middag, ta en öl eller sippa på en cocktail. Här har man skapat en avslappnad miljö för både hotellgäster och förbipasserande. Influenserna kommer från världsmetropoler som Paris och New York – i interiören samsas industristolar med sammetsfåtöljer och bistromöbler. På menyn hittar du mellanrätter tillagade på säsongsbaserade, ekologiska råvaror som är lätta att dela.

Restaurangen har 50 sittplatser inomhus, men man försöker alltid göra rum för gäster som stannar till och vill ta ett glas. I anslutning finns både ett chambre séparée och en lounge. Det finns även en lummig uteservering på innergården där man kan slå sig ner när vädret tillåter. Här kan man både äta och dricka drinkar under bar himmel långt in på kvällskvisten.

Det går även att boka in vinprovningar på NOFO om man vill fördjupa sig lite extra. Då och då arrangeras även events på olika teman såsom ostron och champagne.

Föreslå ändringar

Recensioner av NOFO

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
20 sep. 2022

Trots att jag bott på Söder hela mitt liv har jag missat denna pärla! Hotell, vinbar, innegård, restaurang, vinkällare och fest/konfernslokal i ett! Otroligt trevlig personal, vällagade rätter, en stor vinlista och roliga gästspel som bland annat Stockholms... Visa hela »

20 maj 2023

Fantastiskt mysig restaurang, bar och innegård! När man kommer in möts man av innergården och det är lite som man hittat ett mysigt gömt ställe i Italien. Ser fram emot sommaren när man kan sitta där ute och ta ett glas i solen. Inne är det stort... Visa hela »

15 nov. 2022

Perfekt ställe för ett informellt eftermiddagsmöte och självklart alla slags möten! Så fin lokal där går att sitta litet privat på em, suverän service och en urgod tuna tartar! Blev dock sugen på det mesta på menyn. Här kommer jag... Visa hela »

21 mars 2023

Första gången jag var här åt vi en middag för två, men denna gång var vi ett helt gäng som bokat deras chambre séparée, vi åt en trerätters och trots att vi var många så fick vi maten så gott som samtidigt och kun... Visa hela »

6 aug. 2019

Idag testade vi NOFO vid Medis men blev lite besvikna 😏. Jag har sett många recensioner och bilder så trodde de skulle vara bättre. Allt smakar okej men inget wow. De har en fin innergård. Kan tänka mig att stället passa bra för aw.

14 maj 2020 · Uppdaterad

Jag har varit på Nofo två gånger nu; en gång för en vanlig ”middag för två” och den andra för lite mer ”barhäng men kanske beställa in någon rätt eller två.”

Första gången var under Kr... Visa hela »

11 juli 2019

Hotel med restaurang. Har man tur med vädret så måste man sitta på deras uteservering. Innergård med lugn och ro, gulligt, mysigt och avslappnat. En känsla att man inte är i Sverige.
Menyn består av mellanrätter med inspiration från medelha... Visa hela »

13 okt. 2021

Riktigt MYSIGT litet krypin! Välkomponerad meny med genomgående god kvalitet. Rätterna (1) pilgrimsmusslor och (2) svampkroketter var riktigt riktigt bra. Restaurangen bjuder dock inte på något världsomvälvande.

31 juli 2015

Vin, ost, chark och så ligger det på Söder. Du hör ju att det här är mitt typ av ställe. Det behöver inte vara svårare än så och nyöppnade NOFO har lyckats bra med sitt koncept. Som jag ser det är det bara en tidsfråga tills... Visa hela »

27 aug. 2020

Riesling dag, sharing mat för ett bra pris och gott sällskap. Maten var överlag god men jag behövde salta väldigt mkt. risotton var inte så bra gjord (vattnigt) och jag saknade mer krämighet.

Vinpaket var ett bra komplement och prisvärt. Dock var a... Visa hela »

27 sep. 2021
Listad i: Chambre
16 mars 2023

Så tycker pressen

Allt om Stockholm

· 3 av 5 · 2019-11-12

“Till Nofo går du för gott vin i läcker miljö”