Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Indio Kitchen

3,9 • 15 recensioner
Indio Kitchen

Sushibaren Indio Kitchen serverar sushi med sydamerikanska smaker, även kallad nikkei. En kombination av det peruanska och japanska köket som även inkluderar het ceviche. Restaurangen hänger ihop med ett produktionsbolag och satsar fullt ut på matupplevelsen samt cocktailbar under helgerna. I köket står Gian Luca Montero från East.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
16 jan 2018

Klart ett favoritställe i Stockholm! Supertrevlig personal, avslappnat och lagom stimmigt. Har bara varit där för lunch x antal gånger och tar då alltid "Dagens" för att det är den bästa "Dagens" du kan hitta. Ser fram emot att gå d... Visa hela »

Listad i: Favoriter
30 apr 2018

Har bara varit på Indio en gång än så länge men gillade det verkligen. "Cool" lokal med rå känsla och en rätt lång bar att sitta och äta vid. Personalen var okonstlad och trevlig, om än lite småförvirrad vid något... Visa hela »

21 okt 2018

Maten var suverän! Det fanns mkt att välja på och jag kommer garanterat komma tillbaka. Fin lokal och spännande smakupplevelser!

20 aug 2018

Mysigt och spännande mat! Helt klart värt ett besök!!

14 sep 2015

Riktigt riktigt bra sushi. Trevlig och "skön"/"cool" personal, lite på gränsen till överdrivet men det var okej. :) Ballt ställe överlag. Vi tog med hem och blev inte besvikna. Grymt bra, framför allt rullarna har jag för mig (var ett par... Visa hela »

13 nov 2016 · Uppdaterad

Har varit tillbaka några gånger och höjer betyget till en femma. Riktigt bra mat och grym service. Favoriter på menyn är crabrollen och spicy aji tuna.

Listad i: Favoriter
6 apr 2016

Fantastisk mat, mysig atmosfär men kan tycka att servicen är lite slapp och rörig, tyvärr får man vänta liiiiite för länge på påfyllning i glas och nota. Maten 5/5 servicen 2/5. Ska ge dem en ny chans och förhoppningsvis blir det bättre... Visa hela »

12 maj 2015

Indio Kitchen öppnade för lite över två veckor sedan av produktionsbolaget Indio (Volvoreklamen med Zlatan ni vet) och har haft fullt varje kväll fram tills nu. Kändistätt  enligt personalen och även under vårt besök var det en sanning. ... Visa hela »

2 mar 2018

Vilken besvikelse! En restaurang på Södermalm som beter sig som värsta turistfällan! Min norska väninna, som kommer lite tidigare, frågar efter ett glas vitt vin och något litet snack medan hon väntar på mig. Servitrisen rekommenderar ett vin fö... Visa hela »

19 sep 2015 · Uppdaterad

Jag äter här ofta på Indio och kan nog sträcka mig så långt att jag kallar mig för "stammis". Indio Kitchen serverar mat från Nikkei-köket, alltså en fusion av japanskt och peruanskt mat. Det är alltså sushi med en twist (oc... Visa hela »

23 mar 2016

Vi åt Misosoppa, Lobster roll och Spicy aji tuna och det var riktigt, riktigt gott. Sushi med en ny tvist och gillade det definitivt. Presentation av meny och rekommendation av personalen var väldigt personlig. Servicen höll dock inte samma klass. Det blir en svag 4.

13 sep 2017

Be att få se menyn innan servitören frågar om ni vill ha något och anta inte att något ingår, för det gör det inte.

Vi blev "erbjudna" vatten och chips medan vi väntade på sista personen från sällskapet, vilket kos... Visa hela »

6 nov 2015

Superbra tillskott till området med högkvalitativ sushi och hipp personal. Minns inte exakt vad jag åt men minns att jag lämnade stället och lovade mig själv att skriva en bra recension - Alltså: rekommenderas!

4 jun 2017

Fin service, fantastisk mat samt bästa musiken! Love it! Boka bord :)

28 okt 2015

Mycket god mat men man blev inte mätt (Lobster roll). Trevlig miljö förutom musiken som ökade i styrka hela tiden. Tidsbegränsad sittning, 2 timmar. Prisvärt - njaa!