Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Brasserie X Solna

4,3
4 recensioner
Brasserie X Solna

På Brasserie X Quality Hotel Friends kombineras svårslagen utsikt över Stockholm med drinkar och franska rätter. Det extravaganta läget till trots är restaurangen ingen lyxkrog, utan snarare en avslappnad bistro med en liten touch av New York.

Se även Brasserie X Nacka

Användarbilder på Brasserie X Solna Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Brasserie X Solna av Sanna R.
  • Bild från Brasserie X Solna av Sanna R.
  • Bild från Brasserie X Solna av Sanna R.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
13 mar 2018

Jag har inte ätit men varit här flera gånger och tagit en drink. Trevlig personal, goda drinkar och magisk utsikt! Tycker absolut att man borde åka upp hit innan man ska på event i arenan eller om man är i närheten. Ser fram emot testa maten!

10 mar 2018

Älskar rooftops! Och denna var inget undantag. De har en ambitiös cocktailbar, beställde en Whisky Sour som var jättebra. Tog Moules Frites och tyckte mycket om att de varken hade hållit tillbaka med varken vitlök eller persilja. Kommer garanterat komma tillbaka nä... Visa hela »

10 mar 2018

Vi fick vänta lite för länge på maten. Annars var det grym utsikt, god mat och trevlig personal. Gillar att de har satsat på en smakrik vegetariskt och jag utmanar er till en vagansk rätt!

10 mar 2018

Fantastik vegetarisk rätt och service! :-D