S2 restauranghall

3,8
4 betyg
$-$$
Food court
Hemsida
Instagram
S2
3,8
4 betyg
Hemsida
Instagram
S2 i en mening: Modern restauranghall inhyst i Westfield Mall of Scandinavia.
Kort om maten: 14 olika restauranger med mat från världens många hörn.
Antal sittplatser: 650.

Inhyst i Westfield Mall of Scandinavia hittar du restauranghallen S2, som erbjuder mat från över dussinet olika restauranger. Här vill man skapa en social mötesplats med fokus på mat och dryck, förstås, men även underhållning och upplevelser som karaoke och liveuppträdanden.

I Sveriges och Stockholms största köpcentrum Westfield Mall of Scandinavia kan man inte bara handla allt från himmel till jord, man kan också koppla av en stund med en bit av världens kök. I mathallen S2 serveras mat från över dussinet handplockade restauranger under ett och samma tak. Den moderna foodcourten har inretts med bås, bord och mjuka trappor som inbjuder till avslappnat häng över mat och dryck.

Kebab, ramen, burgare, sushi, indiskt, bowls och tacos är bara några exempel på vad som serveras här. Stor vikt har lagts vid att skapa en bra mix av ställen som ska erbjuda något för alla smaker och preferenser. Här kan man lika gärna svänga förbi för en lunch som ta en paus från shoppingen, eller passa på att varva ned på en afterwork med vänner eller kollegor – inte minst när solen skiner på takterrassen. Är tiden knapp går det att förbeställa maten och äta på plats eller plocka med sig.

Förutom mat står även underhållning och upplevelser på menyn. S2 har flera privata karaokerum som går att boka för att skråla loss med sitt sällskap, och inte sällan ordnas även liveuppträdanden och afterwork med dj:s som sätter rätt stämning på kvällen.

Föreslå ändringar

Recensioner av S2

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
23 okt. 2023

Middag med ThatsUp-gänget på nya food courten S2 i Mall of Scandinavia. Gott om platser och allt möjligt att välja på bland de tiotalet restaurangerna. Ganska folktomt ikväll. Kan nog ha svårt att locka in folk från de övriga restaurangerna i MoS. Min... Visa hela »

31 maj 2023 · Uppdaterad

Här har man verkligen gjort en storsatsning och tagit in riktigt bra ställen för att göra ett food court. Här finns nått för alla och lätt att sköta sällskapets beställningar då ju kan välja att antingen gå fram själv och... Visa hela »

25 okt. 2023

Mycket att välja på inne i Mall of Scandinavias food court! Vi var ett större gäng och alla verkade ganska nöjda!

Kändes inte helt färdigt, är nog lite kvar att göra för dom.

4 juli 2023

En riktigt kul restauranghall, tycker dom har många olika valmöjligheter och ganska schysta restauranger. Känns som att dom har valt ut restauranger med kvalite☺️

Jag åt på sen street kitchen o tog deras goma chicken. Blev dock lite besviken då de var vä... Visa hela »