S2 restauranghall

3,6
5 betyg
$-$$
Food court
S2
3,6
5 betyg
S2 i en mening: Modern restauranghall inhyst i Westfield Mall of Scandinavia.
Kort om maten: 14 olika restauranger med mat från olika delar av världen.
Antal sittplatser: 650

Inhyst i Westfield Mall of Scandinavia hittar du restauranghallen S2. Här möts 14 restauranger som serverar mat från olika delar av världen. Tanken är att skapa en social mötesplats med fokus på mat och dryck, där även underhållning och upplevelser som karaoke och liveuppträdanden får ta plats.

I Sveriges och Stockholms största köpcentrum, Westfield Mall of Scandinavia, kan man inte bara handla allt från himmel till jord, man kan också koppla av en stund med en bit av världens kök. I restauranghallen S2 serveras mat från över dussinet handplockade restauranger under ett och samma tak. Den moderna matdestinationen bjuder in till avslappnat häng över mat, dryck och underhållning.

Ramen, hantverksburgare, sushi, indiskt och bowls är bara några exempel på vad som serveras här. Stor vikt har lagts vid att skapa en bra mix av ställen som ska erbjuda något för alla smaker och preferenser. Här kan man lika gärna svänga förbi för en lunch som ta en paus från shoppingen, eller passa på att ta en afterwork med vänner eller kollegor – inte minst när solen skiner på den stora uteserveringen. Är tiden knapp går det att förbeställa maten och äta på plats eller plocka med sig.

Förutom mat står även underhållning och upplevelser på menyn. S2 har en ny version av karaoke, med sju privata lounger där man kan sjunga ut. Inte sällan ordnas även liveuppträdanden och afterwork med dj:s som sätter rätt stämning på kvällen.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,6
5

Recensioner av S2

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Middag med ThatsUp-gänget på nya food courten S2 i Mall of Scandinavia. Gott om platser och allt möjligt att välja på bland de tiotalet restaurangerna. Ganska folktomt ikväll. Kan nog ha svårt att locka in folk från de övriga restaurangerna i MoS. Min...

En ny food court i MOS, samma grundare som Ringen vilket märks. Bra utbud av restauranger. Food courten är väldigt stor och har mycket sittplatser, fanns även en scen med en stor skärm, så antar att det kan vara en del happenings där.

·

Här har man verkligen gjort en storsatsning och tagit in riktigt bra ställen för att göra ett food court. Här finns nått för alla och lätt att sköta sällskapets beställningar då ju kan välja att antingen gå fram själv och...

Mycket att välja på inne i Mall of Scandinavias food court! Vi var ett större gäng och alla verkade ganska nöjda!

Kändes inte helt färdigt, är nog lite kvar att göra för dom.

En riktigt kul restauranghall, tycker dom har många olika valmöjligheter och ganska schysta restauranger. Känns som att dom har valt ut restauranger med kvalite☺️

Jag åt på sen street kitchen o tog deras goma chicken. Blev dock lite besviken då de var vä...

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,6
5

Representerar du S2 restauranghall?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vad kostar det att äta på S2 restauranghall?

S2 restauranghall ligger i prisklassen Budget ($)/Undre mellanklass ($$).

Vilken typ av mat serveras på S2 restauranghall?

På S2 restauranghall serveras bland annat:

  • Europeiskt
  • Hamburgare
  • Snabbmat
  • Stark mat
  • Indiskt

Vilken typ av bar är S2 restauranghall?

Vi har klassificerat S2 som:

  • Skybar

Är det billigt att äta på S2 restauranghall?

S2 ligger inom kategorin Budget ($), vilket innebär att det är billigare än en genomsnittlig restaurang.

Har S2 restauranghall uteservering?

Ja, S2 restauranghall har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du äter eller tar en drink.

Var ligger S2 restauranghall?

S2 restauranghall ligger på Stjärntorget 2, 169 79, Solna. I närheten ligger Mall of Scandinavia, Solna.