Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Brödernas Liljeholmskajen

3,1
10 recensioner

Brödernas Liljeholmskajen

3,1
10 recensioner

Användarbilder på Brödernas Liljeholmskajen

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
7 jun 2019 · Uppdaterad

Prisvärt. Gick hit med tonårs-systersonen och han blev mätt vilket säger en del. Har varit på andra burgar ställen här i stan och han får ta in extra för att bli nöjd men på Brödenas blev han nöjd på en dubbelburgare och en s... Visa hela »

22 sep 2018

Burgarna är helt ok, det är inget som sticker ut vare sig på det positiva eller negativa, men i dagens Stockholm finns många som är väldigt mycket bättre. Med det sagt så skulle jag ändå säga att jag gillar ställets fokus på bå... Visa hela »

29 apr 2019

Vilken dålig mat. Hamburgaren var i stort sett rå och personalen minst sagt otrevliga.

16 maj 2019

En hamburgare som hävdas vara en tryffelburgare varken smakar eller doftar hamburgare. Trots att vi uttalat vårt missnöje, skickat ut hamburgaren och servitrisen höll med om avsaknaden av tryffeldoft, avkrävs vi full betalning. Benämn inte maträtterna för nå... Visa hela »

17 feb 2018

Bästa burgaren "Kajen" med chipotlemajjo(hemvevad majjo),stekt lök,cheddarost,krispsallad,silverlök och kvisttomat mellan smörrostade fluffiga hamburgerbröd. Succe'!!

18 aug 2019

Tyvärr mixade kocken ihop vår glutenfria pizzabeställning och vi fick vanlig. Först hänvisade de till att pizzan visst var gf, sedan när jag sa att den ser verkligen inte gf ut. Jag kommer inte äta den. Då ropar någon i bakgrunden, kocken kanske, att d... Visa hela »

25 feb 2018

Smaklös och torr(!) burgare. Dålig service. Går hellre till mcd nästa gång.

31 jul 2018

Du har inte levt tills du varit på Brödernas, veggie-burgern är sååå drömmig😍🙏🏼

26 mar 2018

Miljön, personalen, maten. Ett helhetskoncept jag tror starkt på! MAGI!

26 mar 2018

Riktigt härlig stämning! Både burgare och pizza smakar fantastiskt.