Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Capitol

På Capitol i Vasastan kan man få både film- och matupplevelser i tjusig art deco-miljö. Här ryms nämligen två biosalonger och en intim liten bistro under samma tak. Tanken är att erbjuda en lite vuxnare biografupplevelse, med stilfull och bekväm inredning, välkomnande repertoar och möjlighet att ta ett glas vin och något att äta även i salongerna.

Användarbilder på Capitol Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Capitol av Ida B.
  • Bild från Capitol av Ida B.
  • Bild från Capitol av Ida B.
  • Bild från Capitol av Ida B.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
14 apr 2021

Kan inget annat säga än att det är underbart!

Jag hatar att gå på Bio. Tycker att man sitter obekvämt och att det allmänt är mysigare att se på film hemma. MEN! Det var innan jag var på Bio Capitol!

Vi firade en födelsedag... Visa hela »

4 jan 2019 · Uppdaterad

Har bara varit på bio (ej ätit i deras bistro)
Älskar old-school stilen. Art deco. Bord med dämpad lampa vid varje sittplats.
Sittplatserna är uppdelade i A;B och C kategorier där A är dyrast pga bäst läge .
Vi valde soffa, mysigt och gosigt... Visa hela »

7 sep 2018

Hade en väldigt bra kväll här med både middag och film. Härligt bemötande av all personal, riktigt fina lokaler (både salonger, bistro etc). Jag hoppas detta ställe går bra, går gärna tillbaka även bara för film. Varierande filmutb... Visa hela »

15 feb 2020

Så härlig biograf! Ordentliga sammetsfotöljer och ett litet bord bredvid så man har något att ställa sitt glas vin på. I entrén finns det nämligen en bar där du handlar dryck, även alkoholhaltig sådan, och snacks. Popcorn i små... Visa hela »

8 mar 2021

Ska man göra en sak i Stockholm, gå till Capitol! Otroligt vacker lokal, som en annan tid. Till och med salongen är vacker, alla har ett bord att ställa glas och tallrikar på. Ett måste!

31 okt 2021

Väldigt mysig och mer intim bioupplevelse än normalt! Rekommenderar dine-in, god mat som levereras diskret. Beställningsmöjligheten från platsen i salongen är mycket praktisk och bra, önskar dock att snacksutbudet var bättre. Servicenivån likaså.

11 feb 2022

Jag vill så gärna tycka om denna bio men har blivit besviken bägge gångerna jag varit här tyvärr. Otroligt fin yta och bra filmutbud, men det känns lite Pang i bygget när man väl är där. Väldigt överprisad med tanke på hur trå... Visa hela »

1 jul 2019

Helt okej liten uteservering och bar. Bion visar många gamla filmklassiker.

20 feb 2019

Har bara besökt biografen och som biofantast tycker jag inte att det fanns någonting att anmärka på gällande föreställningen. Drack ett glas vin till som smakade gott till ett hyggligt pris. Hörde dock att Coca Colan kostade 50 kr... lite väl tilltaget,... Visa hela »

26 maj 2019

Är inte alls intresserad av bio-delen, men lunchen är bra! Åt en pannbiff som var riktigt fin. Extremt högt i tak(bokstavligt talat) och en uteservering som tråkigt nog inte såg ut att ha sol på sig under lunchtid.
Bistron är ganska liten och det ä... Visa hela »

27 sep 2021

25 aug 2021

13 feb 2022

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.