Wenner-Gren Center Wenner-Gren Center

Guiden till konferenslokaler i Vasastan

När det drar ihop sig för konferens för företaget så är det viktigt att hitta en lokal som passar för ändamålet. Oavsett om ni planerar ett mindre möte i några timmar, eller en större heldagskonferens, så finns det flera konferenslokaler i Vasastan som erbjuder paket med olika upplägg. Välj mellan äldre anrika lokaler där man känner historiens vingslag, eller konferera i moderna och högteknologiska mötesrum. Här är guiden till bra konferenslokaler i Vasastan.

Innehållsförteckning
 1. Konferenslokaler i Vasastan
  1. Stallmästaregården – Naturnära mötesplats
  2. 7A – Flexibla mötesrum
  3. The Park – I kreativ miljö
  4. Bryggarsalen – K-märkta lokaler
  5. Spårvagnshallarna – För små och stora möten
  6. Westmanska Palatset – Anrika lokaler

Konferenslokaler i Vasastan

Stallmästaregården

Hemsida

Naturnära mötesplats

Med närhet till city och med naturen utanför dörren är Stallmästaregården en elegant mötesplats bland gröna omgivningar. Här finns det flera olika mötes- och konferenssalar med kapacitet för upp till 100 personer. Rummen är tidsenligt inredda med anor från 1800-talet.

7A Odenplan – Konferenslokaler i Vasastan
7A Odenplan
7A Odenplan – Konferenslokaler i Vasastan
7A Odenplan
7A Odenplan – Konferenslokaler i Vasastan
7A Odenplan
7A Odenplan – Konferenslokaler i Vasastan
7A Odenplan
7A Odenplan – Konferenslokaler i Vasastan
7A Odenplan
7A Odenplan – Konferenslokaler i Vasastan
7A Odenplan

7A

Flexibla mötesrum

Mitt på Odenplan hittar du 7A som erbjuder stora, ljusa möteslokaler med justerbar interiör som går att anpassa efter just ditt evenemang. Här kan ni även nyttja den stora takterrassen med plats för upp till 150 minglande gäster.

The Park

Hemsida

I kreativ miljö

The Park Haga är ett kreativt co-workingspace inrett i industriell stil med öppna och flexibla ytor som går att abonnera för möten och konferenser för upp till 75 personer. Här kan ni boka för enbart några timmar eller hela dagar med möjlighet till catering med mat och fika.

Bryggarsalen

K-märkta lokaler

I K-märkta lokaler precis intill Odenplan ligger Bryggarsalen som erbjuder kompletta paket för konferens i det nästan hundraåriga bryggarhuset. Här finns det plats för upp till 360 minglande gäster och möjlighet till mat från deras eget ambitiösa kök.

Spårvagnshallarna

Hemsida

För små och stora möten

Med centralt läge på Birger Jarlsgatan kan ni konferera i Spårvagnshallarnas moderna möteslokaler. Oavsett om ni planerar en dagskonferens, ett kundevent eller fest så finns det flera alternativ för er tillställning. Avsluta konferensen med en sittande trerättersmiddag eller buffé.

Westmanska Palatset

Anrika lokaler

Konferera i de anrika miljöerna på Westmanska Palatset som erbjuder konferensrum i flera olika storlekar. Här kan ni dessutom hålla konferensen eller mötet i en mysig vinkällare. Rummen är utrustade med den senaste tekniken för en sömlös konferens.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i guiden, ser några felaktigheter eller liknande?

Karta