CGs Streetfood Danderyd

4,0
10 betyg
$
Restaurang
CGs Streetfood
4,0
10 betyg

CGs Streetfood är ett ambitiöst snabbmatsställe i Danderyd som erbjuder allt från avancerade finpizzor till burgare och shakes. Bortsett från snabbluncher och familjemiddagar ordnar man även hemkörning och catering.

Glöm det sunkiga lilla gatuköket - från utsidan liknar detta streetfood-hak närmast en amerikansk superstore med klassisk logga. CGs Streetfood drivs av ett gäng entusiaster som brinner för snabbmat och har tagit kulturen till Danderyd. Här serverades från början framförallt pizza, men med tiden har utbudet breddats. Numera inkluderas allt från dagsmalda högrevsburgare till en separat milkshakemeny som serveras i stilren fastfood-miljö med industrilampor, högt i tak och vitkaklad kassa inklusive "shake corner".

På menyn hittar du såväl klassiska pizzavarianter som ett gäng lite mer moderna alternativ (alla går att beställa i två olika storlekar). Här ryms bland annat en het räkpizza, chèvre- och rödbetspizza och pizza med kebab. Själva degreceptet tog fyra år att utveckla och idag bakas pizzorna i en avancerad ugn från Italien. Hamburgarfantasten kan annars räkna med klassiska burgare på högrev, men även ett gäng nytänkande burgare med allt från friterade räkor till tonfiskröra. Kombinera med sideorders i stil med egenkryddade buffalowings.

Den som inte äter på plats kan beställa hemkörning eller catering. CGs levererar bland annat till olika företagsevents såsom afterwork och andra tillställningar runtom i stan.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,0
10

Recensioner av CGs Streetfood

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
·

Vid första anblick är det lätt att tro att CG är vilken amerikansk snabbmatskedja som helst där det serveras random skräpmat. När man kommer innanför dörrarna försvinner de vibbarna och när maten kommer in fattar man att man hittat något a...

Tänk snabbmat fast high end, riktigt bra!!

Listad i: Hall of Fame

Hade jag bott i Djursholm eller i närheten av CGS hade jag blivit en stamkund direkt. Jag älskar snabbmat och denna är ingen undantag. CGS har tagit snabbmat till en ny nivå, med egenmalt kött till burgaren , goda och fräscha mackor och grymma pizzor, egengjorda så...

Fullpoäng!! Grymma burgare som absolut kan jämföra sig med Flippin, phils mfl. Ända negativa jag kan säga om CGs är att det inte ligger innanför tullarna, men som sagt helt klart värt resan.

För flera år sedan (kommer inte ens ihåg när) så var jag på Ica maxi Häggvik där möts jag av glada tillrop om "take and bake" pizzorna som var färdiga för ugnen, dessa hittades i kyldisken och jag visste redan här och då...

Bästa burgarna jag ätit!

Burgarna är rare vilket e najs. Man brukar få vänta länge på maten dock och sen höjde dom priserna 10% utan att öka kvaliten vilket var tråkigt. Mer valuta för pengarna på Texas som ligger precis brevid. Kul med brädspel om man väntar.

Vi tog en sväng förbi CGs på lunchen för att testa både burgaren och pizzan. Vi var ett större gäng så vi delade på 3 Burgare (En Torsten, Jesus Crust och Veganburgaren) samt 3 pizzor (Heta Räkan, Chevre/Rödbets/Valnötspizzan och Kebabp...

Polaren skickade över denna sidan som hade lovande resensioner och vi brukar tycka det är roligt att åka runt och prova nya ställen.

Måste säga att för min del som beställde en pizza, Mexicana inte kan ge dem något annat än 1/5 (helst mi...

Bästa! Och världens bästa pizza - heta räkan!

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,0
10

Representerar du CGs Streetfood Danderyd?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på CGs Streetfood Danderyd?

På CGs Streetfood Danderyd serveras bland annat:

  • Hamburgare
  • Amerikanskt
  • Snabbmat
  • Pizza

Vad kostar det att äta på CGs Streetfood Danderyd?

CGs Streetfood Danderyd ligger i prisklassen Budget ($).

Kan man beställa take away från CGs Streetfood Danderyd?

Ja, du kan beställa mat för avhämtning från CGs Streetfood. De erbjuder take away-alternativ så att du kan ta med maten hem eller till picknicken.

Är det billigt att äta på CGs Streetfood Danderyd?

CGs Streetfood ligger inom kategorin Budget ($), vilket innebär att det är billigare än en genomsnittlig restaurang.

Serverar CGs Streetfood Danderyd lunch?

Ja, CGs Streetfood har lunchserveringar.

Var ligger CGs Streetfood Danderyd?

CGs Streetfood Danderyd ligger på Sunnanängsvägen 1b, Danderyd.