Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

CGs Streetfood

4,0
9 recensioner
Redigera CGs Streetfood
CGs Streetfood

CGs Streetfood är ett ambitiöst snabbmatsställe i Danderyd som erbjuder allt från avancerade finpizzor till burgare och shakes. Bortsett från snabbluncher och familjemiddagar ordnar man även hemkörning och catering.

Användarbilder på CGs Streetfood Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från CGs Streetfood av Lars E.
  • Bild från CGs Streetfood av Michéll M.
  • Bild från CGs Streetfood av Fredric E.
  • Uppifrån: Heta räkan, Kebab, Chevre – Bild från CGs Streetfood av Adam L.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
27 dec 2014 · Uppdaterad

Vid första anblick är det lätt att tro att CG är vilken amerikansk snabbmatskedja som helst där det serveras random skräpmat. När man kommer innanför dörrarna försvinner de vibbarna och när maten kommer in fattar man att man hittat något a... Visa hela »

9 dec 2016

Fullpoäng!! Grymma burgare som absolut kan jämföra sig med Flippin, phils mfl. Ända negativa jag kan säga om CGs är att det inte ligger innanför tullarna, men som sagt helt klart värt resan.

3 jun 2018

För flera år sedan (kommer inte ens ihåg när) så var jag på Ica maxi Häggvik där möts jag av glada tillrop om "take and bake" pizzorna som var färdiga för ugnen, dessa hittades i kyldisken och jag visste redan här och då... Visa hela »

8 apr 2015

Hade jag bott i Djursholm eller i närheten av CGS hade jag blivit en stamkund direkt. Jag älskar snabbmat och denna är ingen undantag. CGS har tagit snabbmat till en ny nivå, med egenmalt kött till burgaren , goda och fräscha mackor och grymma pizzor, egengjorda så... Visa hela »

25 jul 2019

Bästa burgarna jag ätit!

28 maj 2015

Burgarna är rare vilket e najs. Man brukar få vänta länge på maten dock och sen höjde dom priserna 10% utan att öka kvaliten vilket var tråkigt. Mer valuta för pengarna på Texas som ligger precis brevid. Kul med brädspel om man väntar. Visa hela »

9 dec 2016

Vi tog en sväng förbi CGs på lunchen för att testa både burgaren och pizzan. Vi var ett större gäng så vi delade på 3 Burgare (En Torsten, Jesus Crust och Veganburgaren) samt 3 pizzor (Heta Räkan, Chevre/Rödbets/Valnötspizzan och Kebabp... Visa hela »

9 dec 2017

Polaren skickade över denna sidan som hade lovande resensioner och vi brukar tycka det är roligt att åka runt och prova nya ställen.

Måste säga att för min del som beställde en pizza, Mexicana inte kan ge dem något annat än 1/5 (helst mi... Visa hela »

6 dec 2016

Bästa! Och världens bästa pizza - heta räkan!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.