Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

CGs Streetfood

4,2 • 6 recensioner
CGs Streetfood

CGs Streetfood är ett ambitiöst snabbmatsställe i Danderyd som erbjuder allt från avancerade finpizzor till burgare och shakes. Bortsett från snabbluncher och familjemiddagar ordnar man även hemkörning och catering.

Glöm det sunkiga lilla gatuköket - från utsidan liknar detta streetfood-hak närmast en amerikansk superstore med klassisk logga. CGs Streetfood drivs av ett gäng entusiaster som brinner för snabbmat och har tagit kulturen till Danderyd. Här serverades från början framförallt pizza, men med tiden har utbudet breddats. Numera inkluderas allt från dagsmalda högrevsburgare till en separat milkshakemeny som serveras i stilren fastfood-miljö med industrilampor, högt i tak och vitkaklad kassa inklusive "shake corner".

På menyn hittar du såväl klassiska pizzavarianter som ett gäng lite mer moderna alternativ (alla går att beställa i två olika storlekar). Här ryms bland annat en het räkpizza, chèvre- och rödbetspizza och pizza med kebab. Själva degreceptet tog fyra år att utveckla och idag bakas pizzorna i en avancerad ugn från Italien. Hamburgarfantasten kan annars räkna med klassiska burgare på högrev, men även ett gäng nytänkande burgare med allt från friterade räkor till tonfiskröra. Kombinera med sideorders i stil med egenkryddade buffalowings.

Den som inte äter på plats kan beställa hemkörning eller catering. CGs levererar bland annat till olika företagsevents såsom afterwork och andra tillställningar runtom i stan.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Fredric E.

Fullpoäng!! Grymma burgare som absolut kan jämföra sig med Flippin, phils mfl. Ända negativa jag kan säga om CGs är att det inte ligger innanför tullarna, men som sagt helt klart värt resan.

Adam L.
Viktor L.

Vi tog en sväng förbi CGs på lunchen för att testa både burgaren och pizzan. Vi var ett större gäng så vi delade på 3 Burgare (En Torsten, Jesus Crust och Veganburgaren) samt 3 pizzor (Heta Räkan, Chevre/Rödbets/Valnötspizzan och Kebabp... Visa hela »

Malin S.

Hade jag bott i Djursholm eller i närheten av CGS hade jag blivit en stamkund direkt. Jag älskar snabbmat och denna är ingen undantag. CGS har tagit snabbmat till en ny nivå, med egenmalt kött till burgaren , goda och fräscha mackor och grymma pizzor, egengjorda så... Visa hela »

Denise N.

Bästa! Och världens bästa pizza - heta räkan!

Erik L.

Burgarna är rare vilket e najs. Man brukar få vänta länge på maten dock och sen höjde dom priserna 10% utan att öka kvaliten vilket var tråkigt. Mer valuta för pengarna på Texas som ligger precis brevid. Kul med brädspel om man väntar. Visa hela »