Chicha 08

5,0
1 betyg
$$
Sydamerikansk restaurang
Chicha 08
5,0
1 betyg

På Chicha 08 möter det peruanska köket det nordiska. Här hämtar man inspiration från både Sydamerika och Sverige och lagar mat med närproducerade råvaror. Bakom restaurangen står fyra kockar med rötter i Peru som har lång erfarenhet från båda köken.

Den peruanska kokkonsten blivit allt vanligare i Stockholm. Inte minst har nationalrätten ceviche, limemarinerad fisk, börjat dyka upp på menyer runtom i stan. Chicha 08 är en av restaurangerna som har tagit med sig de peruanska smakerna till nordligare breddgrader. Här satsar man på att servera sin egen tolkning av det peruanska köket och hämta influenser även från Norden. Restaurangen är belägen i Årstadal, nära Liljeholmen, och har blivit en krogdestination i det smått undangömda området söder om Söder. Hit kommer du för att äta både lunch och middag.

På menyn hittar du genuina peruanska rätter med svenska inslag och råvaror. Här kan du bland annat äta ceviche, grillade kötträtter, traditionellt peruanskt stekt ris och olika desserter. Till lunch erbjuds även mer husmansinspirerade rätter som alternativ till de klassiska peruanska smakerna. Restaurangen drivs av fyra kockar från Peru som länge har arbetat inom flera olika kök. Till slut bestämde de sig för att kombinera sin erfarenhet med sin passion och öppna eget för att bjuda på spännande kulinariska upplevelser.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Chicha 08 Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
1

Recensioner av Chicha 08

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Denna recension har filtrerats bort från totalbetyget, då den på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

mat upplevelse som är oförglömligt .

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
1

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Chicha 08?

På Chicha 08 serveras bland annat:

  • Sydamerikanskt
  • Latinamerikanskt

Vad kostar det att äta på Chicha 08?

Chicha 08 ligger i prisklassen Undre mellanklass ($$).

Serverar Chicha 08 lunch?

Ja, Chicha 08 har lunchserveringar.

Var ligger Chicha 08?

Chicha 08 ligger på Ingenjörsvägen 8, 117 59, Hägersten-Liljeholmen. I närheten ligger Liljeholmen, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Liljeholmen (ca 500m).