Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Chicha 08

0,0
0 betyg
Redigera Chicha 08

På Chicha 08 möter det peruanska köket det nordiska. Här hämtar man inspiration från både Sydamerika och Sverige och lagar mat med närproducerade råvaror. Bakom restaurangen står fyra kockar med rötter i Peru som har lång erfarenhet från båda köken.

Den peruanska kokkonsten blivit allt vanligare i Stockholm. Inte minst har nationalrätten ceviche, limemarinerad fisk, börjat dyka upp på menyer runtom i stan. Chicha 08 är en av restaurangerna som har tagit med sig de peruanska smakerna till nordligare breddgrader. Här satsar man på att servera sin egen tolkning av det peruanska köket och hämta influenser även från Norden. Restaurangen är belägen i Årstadal, nära Liljeholmen, och har blivit en krogdestination i det smått undangömda området söder om Söder. Hit kommer du för att äta både lunch och middag.

På menyn hittar du genuina peruanska rätter med svenska inslag och råvaror. Här kan du bland annat äta ceviche, grillade kötträtter, traditionellt peruanskt stekt ris och olika desserter. Till lunch erbjuds även mer husmansinspirerade rätter som alternativ till de klassiska peruanska smakerna. Restaurangen drivs av fyra kockar från Peru som länge har arbetat inom flera olika kök. Till slut bestämde de sig för att kombinera sin erfarenhet med sin passion och öppna eget för att bjuda på spännande kulinariska upplevelser.

Användarbilder på Chicha 08 Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt

Det finns recensioner som har filtrerats bort frÄn totalbetyget, dÄ de pÄ nÄgot sÀtt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

1 jan 2018

mat upplevelse som är oförglömligt .