Recension av Copine – av Mythu L.
Wow fantastiskt! Deras Tartlet På Dinkel, Gruyère, Lök & Brynt Smör får 10/10 av mig! Godaste jag ätit.
Vi satt vid köksbaren, rekommenderas! Det kändes som att hela personalstyrkan hade koll på oss på ett bra sätt. Inte för på men bra koll på ett skönt sätt. Trots att det fanns andra gäster i lokalen så styrde de upp servicen på ett bra sätt.
Man kan välja från deras meny något som heter ”beslutsångest” för en peng. Där ingår det 5 rätter som de själva väljer. Men vi valde att köra på egna rätter, bestående av olika smårätter och sedan en huvudrätt. Vi frågade servitören om detta var ett bra upplägg och om antal rätter var tillräckligt. Han rekommenderade att vi skulle avvakta med huvudrätten.
Det serverades majsbröd innan maten, mums! Vår första rätt var lufttorkat skinka. God!
Nästa rätt var den som fick 10/10 tartletten! Den måste ni beställa in. Man fick se på när han hällde det brynta smöret. Vattnas i munnen bara jag skriver det.
Nästa rätt var ”Havsaborre Crudo”
Tiger Ìs Milk, Fänkål, Chili & Ingefära. Den var fräsch! Bra att bryta av det med något syrligare. Till den kom deras foccasia bröd som var magiskt! Väldigt smörigt och luftigt! Den doppas till rätten så att man får upp allt!
Därefter kom råbiffen toppat med gravad äggula. Fasiken vad god denna var, denna måste också beställas!
På tur var tryffel raviolin. Väldigt al dente som också var god!
Vi blev så mätta av all mat att vi skippade huvudrätten. Kanske för att vi åt så mycket av deras foccasia som var sååå god. Den passade till alla rätter, och våga fråga om mer om ni vill ha det.
Vi avslutade kvällen med deras Lingonglass, Italiensk Maräng & Lakritskola. Jag gillar inte lakrits men det var en touch av det bara. Skulle säga att denna efterätt var helt ok. Saknas något crunchy till det.
Servicen var as bra! Maten var magiskt! Priset väldigt prisvärt!
Helheten får 5/5. Måste hit igen. Mitt nya favoritställe!