Icanders

3,5
4 betyg
Svensk restaurang
Icanders
3,5
4 betyg

Icas egen restaurang i MOOD Stockholm, vars namn kommer från Ica-reklamerna som sändes på 70-talet. På Icanders kan du äta modern husmanskost på plats, ta med dig en färdig rätt hem, köpa med dig bröd eller fika på plats i den 422 kvadratmeter stora lokalen.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,5
4

Recensioner av Icanders

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Absolut en ny favorit och mitt första tips om man ska äta lunch i city!

Lokalen är stor, fin och luftig. Det känns väldigt bra såhär i coronatider. Kanske kommer det bli trängre i framtiden, men det kan jag inte spå i nu. Eftersom det är...

·

Otroligt positivt överraskad eftersom jag testat många lunchrestauranger i närheten och i Moodgallerian. Icelanders levererar klart mycket bättre än övriga jag testat!

Var tre veckor sedan jag var här nu men åt något slags kött som jag i...

Listad i: Vardagslunch

Perfekt lunchställe i city! De har väldigt prisvärd dagenslunch i form av husmanskost som varierar varje dag och några rätter som alltid finns på menyn tex räksallad. Jag åt kalvfärbiffar med potatismos, rårörda lingon och svampsås. ...

Nja, är man van vid husman och service på andra ställen rankar jag inte detta högt. Jag har förståelse för att det är svårt att få igång personal efter Corona, men man bör inte behandla kunden, dvs inte efter kön, som man är...

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,5
4

Representerar du Icanders?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Icanders?

På Icanders serveras bland annat:

  • Svenskt

Kan man beställa take away från Icanders?

Ja, du kan beställa mat för avhämtning från Icanders. De erbjuder take away-alternativ så att du kan ta med maten hem eller till picknicken.

Serverar Icanders lunch?

Ja, Icanders har lunchserveringar.

Var ligger Icanders?

Icanders ligger på Regeringsgatan 48, 111 56, City, Norrmalm. I närheten ligger Hötorget. Närmsta tunnelbana är Hötorget (ca 300m).