Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Bonnie's

3,4
19 recensioner
Bonnie's

Restaurang Bonnie's öppnade hösten 2018 och är en del av Bank Hotel. Här erbjuds frukost, lunch och middag från ett internationellt kök, med fokus på europeisk mat från havet. Hit är alla välkomna, hotellgäst eller inte spelar ingen roll. Bonnie's och Bank Hotel ingår i Stureplansgruppen.

Se även Bank Hotel, Sophie's Bar, Papillion, Art Space, Le Hibou

Användarbilder på Bonnie's Visa alla

  • Lägg till bild
  • Burrata – Bild från Bonnie's av Suzana L.
  • Bild från Bonnie's av Lilian W.
  • Frukost – Bild från Bonnie's av Adam L.
  • Bild från Bonnie's av Josefin J.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
3 mar 2019

Pampig lokal! Värt ett besök bara den! Åt brunch/lunch här och maten var god. Inget överdrivet bra men ok. Servicen var lite off, drinkmenyerna saknades, var på vift eller fanns inte enlig servitrisen, väldigt luddiga svar. Det drog ner besöket mer än m... Visa hela »

1 nov 2018

Wow. Jag har besökt Bonnies flera gånger och tycker att det leverar gång på gång. Bara den majestätiska lokalen gör att man vill stanna för alltid. God frukost och lunch, ambitiös och lyxig. Kan lika gärna gå hit för en kaffe som fö... Visa hela »

Listad i: Favoriter
25 sep 2018

Jag åt middag här ikväll med min kille och det var så trevligt. Lokalen var så snyggt inredd med sköna soffor och stolar i grön sammet. Man har behållt en del från gamla banken vilket kändes historiskt på något sätt. Jätteh... Visa hela »

2 sep 2018 · Uppdaterad

Jag gillar allt. Inredningen, känslan, maten, vinet, personalen, baren och läget. Kul att de finns mer i området som förtjänar mer publik. Hotellet i sig verkar bra det med. Kommer absolut gå tillbaka.

17 dec 2019

Lokalen är helt fantastisk! Så vacker och härlig miljö. Var här för brunch och åt Mac n cheese med hummer och tryffel, väldigt god! Serverades med en grönsallad vid sidan av, plus för att man fick sallad till pastan men lite tråkig då d... Visa hela »

15 apr 2019

Pampigt, glammigt, högt i tak, gröna sammets soffor, kristallkronor, lyx och elegans i intim lokal.
Överprisad meny med mediokra smaker. God rose

Var här på brunch. Hade avokadomackan , den smakade "nyttigt" dvs bröd med ägg och avo utan ti... Visa hela »

26 sep 2018 · Uppdaterad

Wow-känsla när man stiger in på Bonnie's. En pampig matsal med vita dukar och möbler i grön sammet. Halva väggarna i grön sten. Riktigt nice. Miljön påminner mig lite om L'avventura, men ännu snyggare och pampigare. Var lite skönare... Visa hela »

13 nov 2019

Otrolig lokal, bra mat (brunch/lunch)

27 feb 2020

Lokalen är riktigt najs med gröna sammetssoffor och högt i tak, det ger en väldigt lyxig känsla. Har varit här på brunch och servicen var grym, maten var god men rätt dyrt, men kommer ändå vilja komma tillbaka!

10 feb 2019

Goda drinkar, okej käk men servicen är verkligen inte där. Inredningen är verkligen underbar, men förvänta dig inget särskilt av den välklädda personalen.

13 mar 2019

Bonnies är restaurangen i Bank Hotel med en interiör värd att gå dit och beskåda! Maten däremot är av varierad kvalité och servisen är opersonlig och ganska ouppmärksam!

Senaste besöket jag var där tog jag ostron och belini me... Visa hela »

13 maj 2020

Besökt flera gånger och de har levererat samtliga. Bra mat, jättetrevlig personal och pampig lokal som skapar en specifik stämning. Inte alltid man är sugen på pamp men är man så är det fantastiskt!

13 aug 2019

Värt ett besök för att lokalen är pampig och inredningen är på topp! Tyvärr levde inte maten och servicen upp till mina förväntningar med tanke på läge och pris.

11 sep 2020

Bank hotel är precis så lyxigt som det låter. Boutique känsla sveps man av redan vid entren som tar en till ett vardagsrum iklädd i mörkgröna sammetssoffor och höga, guldfärgade kristallkronor. Servicen är nära och genuin. Att smasha den kä... Visa hela »

28 nov 2018

Så himla lam service!! Provat två gånger och man är inte tillmötesgående, långsam, de serverar mat som inte stämmer överens med namnen men insisterar på att det är rätt men det är ett google klick bort. Man får tjata på... Visa hela »

10 apr 2019

Snyggt ställe och missa inte pata negran till förrätt. Härligt med barerna Sophie’s och Papillon i samma hus.

28 nov 2018

Mycket dålig lunch och service,mycket bättre på restaurang Arsenalen och Widholm Fisk som ligger väldigt nära.

25 nov 2018

Fantastisk inredning! Riktigt lyxkänsla! Som att befinna sig i en film! Vi åt middag en fredagskväll från 18:00-20:30. Maten var god. Vaktellår till förrätt, små och goda! Burratan var ok, lite tråkig. Kalvkotletten var härligt god, likaså... Visa hela »

Listad i: Favoriter
17 nov 2018

Bra mat men dålig service. Vi fick be om mer vin? Katastrof

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.