Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Bonnie's

3,3
24 betyg
Redigera Bonnie's

Restaurang Bonnie's öppnade hösten 2018 och är en del av Bank Hotel. Här erbjuds frukost, lunch och middag från ett internationellt kök, med fokus på europeisk mat från havet. Hit är alla välkomna, hotellgäst eller inte spelar ingen roll. Bonnie's och Bank Hotel ingår i Stureplansgruppen.

Se även Bank Hotel, Sophie's Bar, Papillion, Art Space, Le Hibou

Användarbilder på Bonnie's Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Bonnie's av Mythu L.
  • Bild från Bonnie's av Mythu L.
  • Bild från Bonnie's av Mythu L.
  • Burrata – Bild från Bonnie's av Suzana L.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
3 mar 2019

Pampig lokal! Värt ett besök bara den! Åt brunch/lunch här och maten var god. Inget överdrivet bra men ok. Servicen var lite off, drinkmenyerna saknades, var på vift eller fanns inte enlig servitrisen, väldigt luddiga svar. Det drog ner besöket mer än m... Visa hela »

1 nov 2018

Wow. Jag har besökt Bonnies flera gånger och tycker att det leverar gång på gång. Bara den majestätiska lokalen gör att man vill stanna för alltid. God frukost och lunch, ambitiös och lyxig. Kan lika gärna gå hit för en kaffe som fö... Visa hela »

25 sep 2018

Jag åt middag här ikväll med min kille och det var så trevligt. Lokalen var så snyggt inredd med sköna soffor och stolar i grön sammet. Man har behållt en del från gamla banken vilket kändes historiskt på något sätt. Jätteh... Visa hela »

18 feb 2023

Översätt till svenska »

Beautiful restaurant. Unfortunately the service is not amazing. The food is ok. So I’m still visiting sometimes for much but it’s not on top of my list.

2 sep 2018 · Uppdaterad

Jag gillar allt. Inredningen, känslan, maten, vinet, personalen, baren och läget. Kul att de finns mer i området som förtjänar mer publik. Hotellet i sig verkar bra det med. Kommer absolut gå tillbaka.

26 sep 2018 · Uppdaterad

Wow-känsla när man stiger in på Bonnie's. En pampig matsal med vita dukar och möbler i grön sammet. Halva väggarna i grön sten. Riktigt nice. Miljön påminner mig lite om L'avventura, men ännu snyggare och pampigare. Var lite skönare... Visa hela »

17 dec 2019

Lokalen är helt fantastisk! Så vacker och härlig miljö. Var här för brunch och åt Mac n cheese med hummer och tryffel, väldigt god! Serverades med en grönsallad vid sidan av, plus för att man fick sallad till pastan men lite tråkig då d... Visa hela »

15 apr 2019

Pampigt, glammigt, högt i tak, gröna sammets soffor, kristallkronor, lyx och elegans i intim lokal.
Överprisad meny med mediokra smaker. God rose

Var här på brunch. Hade avokadomackan , den smakade "nyttigt" dvs bröd med ägg och avo utan ti... Visa hela »

7 maj 2021

Får 3,5 stjärnor, och avser recension av frukost.

Lokalen var väldigt härlig! Var här och käkade frukost på vardagen. Första intryck var, varför jag inte varit här tidigare. Finns en sektion med kalla rätter såsom olika juicer... Visa hela »

13 nov 2019

Otrolig lokal, bra mat (brunch/lunch)

13 maj 2020

Besökt flera gånger och de har levererat samtliga. Bra mat, jättetrevlig personal och pampig lokal som skapar en specifik stämning. Inte alltid man är sugen på pamp men är man så är det fantastiskt!

Listad i: Favourites
10 feb 2019

Goda drinkar, okej käk men servicen är verkligen inte där. Inredningen är verkligen underbar, men förvänta dig inget särskilt av den välklädda personalen.

27 feb 2020

Lokalen är riktigt najs med gröna sammetssoffor och högt i tak, det ger en väldigt lyxig känsla. Har varit här på brunch och servicen var grym, maten var god men rätt dyrt, men kommer ändå vilja komma tillbaka!

13 mar 2019

Bonnies är restaurangen i Bank Hotel med en interiör värd att gå dit och beskåda! Maten däremot är av varierad kvalité och servisen är opersonlig och ganska ouppmärksam!

Senaste besöket jag var där tog jag ostron och belini me... Visa hela »

13 aug 2019

Värt ett besök för att lokalen är pampig och inredningen är på topp! Tyvärr levde inte maten och servicen upp till mina förväntningar med tanke på läge och pris.

28 nov 2018

Så himla lam service!! Provat två gånger och man är inte tillmötesgående, långsam, de serverar mat som inte stämmer överens med namnen men insisterar på att det är rätt men det är ett google klick bort. Man får tjata på... Visa hela »

10 apr 2019

Snyggt ställe och missa inte pata negran till förrätt. Härligt med barerna Sophie’s och Papillon i samma hus.

11 sep 2020

Bank hotel är precis så lyxigt som det låter. Boutique känsla sveps man av redan vid entren som tar en till ett vardagsrum iklädd i mörkgröna sammetssoffor och höga, guldfärgade kristallkronor. Servicen är nära och genuin. Att smasha den kä... Visa hela »

18 apr 2021

Väldigt fin lokal och trevlig personal. Tyvärr var brunchen en stor besvikelse! Det kändes mer som frukost på ett sunkigt hotell.

31 mar 2021

Otroligt god mat, och efterrätten smash the piggy bank var i världsklass!

Sida 1 av 2

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.