Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Corvina Enoteca

4,3
4 recensioner
Redigera Corvina Enoteca
Corvina Enoteca

Den italienska vinbaren Corvina Enoteca i Gamla Stan är ett mysigt färdmål inte bara för vinentusiasten utan också för den som är sugen på autentisk mat från södra Europa. Här lockar smårätter och spännande viner i en miljö helt utan tillstymmelse till tråkig turistfälla.

Användarbilder på Corvina Enoteca Visa alla

  • Lägg till bild
  • Insidan av restaurangen – Bild från Corvina Enoteca av Niklas E.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
28 maj 2018

Om man älskar italiensk mat så bör man gå till Corvina. Ett bra ställe för daten eller aw, men det är trångt så dra inte dit stora sällskap. Missa inte deras signaturpasta med gödkalv, cognac och tryffel. Himmelsk!
Personalen är vi... Visa hela »

17 okt 2018

Har endast ätit chark och druckit vin. Det var helt fantastisk kvalitet på båda två. Bra service också och otroligt kunnig personal.

3 okt 2018

Väldigt trevlig personal, men maten var tyvärr inte toppen. Carpaccion var väldigt tråkig och pastan var okej, men inte i närheten av många andra italienare i stan.

Men som sagt, riktigt bra service på stället.

10 maj 2016

Ett av mina absolut favoritställen. Stort och personligt utbud av viner på glas, god mat och fantastiskt trevlig personal

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.