Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Pharmarium

4,7 • 14 recensioner
Pharmarium

Cocktailbaren Pharmarium har tagit plats där Sveriges första apotek öppnade för ca 400 år sedan. Färska råvaror, medicinalörter och näringsrika cocktails är det som dominerar. Här står drycken i fokus och man väljer snarare mat därefter än tvärtom. Matmenyn består av oväntade mellanrätter med mycket fisk och kött. Interiören speglar dess förflutna och imiterar det gamla apoteket. Vägg i vägg hittar du även syskonkrogen Ebenist.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
21 jan 2019

Åh vad jag blir glad när jag hittar ett ställe jag tycker om. Pharmarium är verkligen ett gömt guldkorn i Stockholm och en solklar 5:a!

Det finns ingenting jag inte tycker om med detta stället. Nu har jag förvisso endast druckit drinkar här så... Visa hela »

Listad i: Stockholms bästa
2 sep 2019

Jag valde en klassisker som jag glömt namnet på🙈. Det var en kaffedrink med salt runt glaset, den var riktigt god 😊. Nästa gång vill jag nog välja någon mer spexig drink 😎

Listad i: Bra drinkar
31 okt 2018

Stället är originellt och ger det där lilla extra.
Inredningen och stämningen är fantastisk. Stockholms första apotek omvandlad till denna bar där de behållit ursprungliga inredningen men moderniserat den.
Hit kommer du för dem fantastiska och... Visa hela »

10 nov 2018

Otroligt goda drinkar (deras specialitet) i en underbar miljö mitt i hjärtat av Gamla stan. Vad jag förstått det som som låg det ett gammalt apotek här för länge sedan därav namnet.
Drinkarna är grymma och serveras på roliga och unika sä... Visa hela »

24 sep 2018

Tydlig nisch och de levererar därefter. Riktigt bra cocktails och intresset för vad du dricker höjs rejält. Kanske mer åt nörd-hållet än festligt så att säga, även om vi alltid haft kul här

10 feb 2019

Första gången jag var här, var en två år sen, då jäklar var det så ambitiöst så man nästan skämdes. Det var kistor med rök, provrör och grejer, visserligen tog det 45 minuter att få drinkarna från beställnin... Visa hela »

20 mar 2019

Fullständigt briljant ställe. Käkade en trerätters med matchande drinkar i vackert utförande. Drinkarna står i centrum men maten håller hög klass också. Rekommenderar starkt.

26 apr 2019

Cocktailbarernas mästare
Miljö, drinkar, personal allt är världsklass!

20 aug 2018

Varit här en gång! Superduktiga på kombinera dryck och måltid för en spännande smakupplevelse!

2 jun 2015

Har bara varit på Pharmarium en gång men vill verkligen gå hit igen. Fick något av en avsmakningsmeny både i mat- och dryckesväg och allt var fantastiskt.

Listad i: Bra barer
13 jan 2019

Hit går man för smakerna och den otroligt bra servicen.

21 okt 2017

Var väldigt skeptisk till en början. Hemsidan förvirrade mig en del inför besöket, men bestämde mig för att ta mig dit ändå. När jag väl kommer dit så får jag vänta i 1-2 minuter på placering, vilket var värt då... Visa hela »

17 aug 2016

Är man sugen på drinkar (som man ju ofta är....) så ska man hit! Men se till att boka bord. Grym personal som tar hela upplevelsen till nästa nivå med intressant kuriosa och stor kunskap. Två tummar upp!

Listad i: Bästa AW, Favoritbarer
12 jun 2017

Översätt till svenska »

Wow experience every time! Best place in Sthlm for predrinks 👌🏻