Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Dirty Vegan

4,7 • 10 recensioner
Dirty Vegan

En helvegansk restaurang på Södermalm, som drivs av Greasy Spoon. Här hittar du både smårätter och varmrätter, samt sötsaker och drycker så som cocktails, öl, vin och alkoholfria alternativ.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
14 apr 2019 · Uppdaterad

Det blir full pott efter två besök. Dirty (first name basis) har lyckats med det jag förutsätter att hela grejen var tänkt att vara: riktigt göttig vegansk mat.

Menyn består av en handfull mindre rätter (från ”Buffalo wings” till ”... Visa hela »

30 apr 2019

Om vi bortser från "som den hemska köttätaren jag är så kan jag helt klart säga att vegansk mat kan smaka bra" eller " äntligen vegansk mat som är ohälsosam" så är kvaliteten på ställen inte så bra.
F... Visa hela »

22 dec 2019

Alltid kul med helveganska restauranger. Jag var väldigt taggad på att prova smårätterna: buffalo wings och mac and cheese. Vad ska jag säga, maten är definitivt ”dirty”, dvs ohälsosam och fet. Det är en riktig junk food-ställe och det ä... Visa hela »

16 mar 2019

skit gott. jag är köttätare men helt fantastiskt

17 jun 2019

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

God mat med fantastisk service! 😋😋❤️❤️

2 nov 2019

Testade allt på menyn. Helt fantastiskt. Het, smakrik och välkomponerat mat. Alla som älskar mat, oavsett vegan eller inte, MÅSTE äta på Dirty vegan.

16 nov 2019

Så gott så vi alla dog och längtar tillbaka. Bra pris och mysigt, men trångt ställe. Nackdel att det är svårt att se restaurangen utifrån och servicen var aningen virrig. Men så så värt pengarna och detta kommer både från en v... Visa hela »

2 nov 2019

T.H.E B.O.M.B! Gå hit! Gör det!

28 okt 2019

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Trevlig personal. FANTASTISK MAT!!!! Alla bör försöka!!!

11 jun 2019

Översätt till svenska »

Awesome service, delicious food, great outdoor seating!

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

12 jun 2019

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

bra vibbar och uteservering med sol