Elefantpojken

3,7
13 betyg
$$
Bar
Thailändsk restaurang
Elefantpojken
3,7
13 betyg

Elefantpojken, som drivs av Guldapans gamla ägare, kombinerar livligt ölhak med populär thaimat till snälla priser. Här serveras enkla, rikliga och mättande rätter som curry, wok och nudlar till lunch och middag i asvlappnad miljö. Hit hittar även många för en afterwork.

Suktar du efter smakrik mat som värmer och mättar är söderbaren Elefantpojken ett bra alternativ. Här lagas omtyckta rätter som lockar många. Röd och grön curry, nudlar, thaibasilika, chili och wok är stående menyval med olika tillbehör som fisk och skaldjur, kött, kyckling eller vegetariskt. Rätterna går att få i två olika portioner - hela eller ordentliga halvportioner - och med varierande styrka.

Elefantpojken kombinerar avskalad inredning med asiatiska influenser. Här finns trä- och guldinslag, mängder av prints och tavlor, dekorationer i form av elefanter och bambuklädda väggar. En halv trappa upp hittas matsalen med stora bord som passar bra till större grupper, och under sommarsäsongen finns en uteservering på Ringvägen.

Den välbesökta baren har ett brett utbud av drinkar, viner och ölsorter. Hit kommer många för en afterwork i vänners sällskap eller för en drink före middagen. På drinklistan hittar du klassiska och trendiga cocktails som Gin Fizz, Whiskey Sour, Bloody Mary och Margarita. Här finns det även gott om barplatser för den som vill sitta och äta.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,7
13

Recensioner av Elefantpojken

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Bästa thaimaten på söder. Smaker som rullar kvar på tungan. Så nära Thailand man kan komma. Aldrig besviken. Skönt häng. Avslappnat och mysigt.

Annorlunda ställe! Först får man gå igenom bardelen för att sätta sig i ett ganska litet och stimmigt rum. Ca 8-10 bord gissar jag och lokalen är sjukt liten. Sämst akustik och hårda väggar gör att sorlet är fruktansvärt. Vägs...

·

Deras fried rice med räkor och gråtande tigern är fantastiska. Väldigt nära fem stjärnor

·

Väldigt god mat, bra barhäng och trevlig personal.

Listad i: 🚩 Skanstull

Gott och fräscht Thaikäk, skön barmiljö och lätt prisvärt.

Har bara ätit här en gång, men gillade den thailändska maten och avslappnade barmiljön. Det kan definitivt vara svårt att få plats om man vill sitta ner och äta, men att det lätt blir knökfullt är också en del av charmen. Tog en barplat...

Bra häng för aw och liknande. Även schyst mat, bra atmosfär

Allt här är förbluffande gott. Dessutom mysigt och supersnabb service.

Grymt ställe med trevlig personal! Populärt så det gäller att boka

Bullrigt med glada människor och mycket god mat!

Det var god mat. Tråkigt att det bara finns barstolar att sitta på inne!

Ignorant och otrevlig servitris. Långa väntetider när hon swishade förbi vårt bord utan att titta på oss. Vår middag avslutades med att servitrisen dundrade ner ett kvitto på bordet med orden "Betala. Vi behöver bordet" ... God mat men det...

Nonchalant och otrevlig servitris. Min mat (biff m äggnudlar) smakade absolut ingenting, resten av sällskapet åt vårrullarna som var goda. Inte ett dugg välkomnande för barn även fast vi meddelat detta vid bokning.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,7
13

Representerar du Elefantpojken?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Elefantpojken?

På Elefantpojken serveras bland annat:

  • Asiatiskt
  • Stark mat
  • Thailändskt

Vad kostar det att äta på Elefantpojken?

Elefantpojken ligger i prisklassen Undre mellanklass ($$).

Kan man beställa take away från Elefantpojken?

Ja, du kan beställa mat för avhämtning från Elefantpojken. De erbjuder take away-alternativ så att du kan ta med maten hem eller till picknicken.

Har Elefantpojken uteservering?

Ja, Elefantpojken har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du njuter av en öl, ett glas vin eller en drink.

Serverar Elefantpojken lunch?

Ja, Elefantpojken har lunchserveringar.

Var ligger Elefantpojken?

Elefantpojken ligger på Ringvägen 151, 116 31, Södermalm, Skanstull. I närheten ligger Skanstull. Närmsta tunnelbana är Skanstull (ca 450m).