Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

E & G

4,5
4 recensioner
Redigera E & G
E & G

E & G, kort för Egon & Gösen (ägarparets smeknamn), är den familjära lilla krogen som döljer sig på Birger Jarlsgatan vid gränsen till Sibirien. Här satsar man på vällagad mat att dela runt bordet, samt viner med fokus på Tyskland.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
22 mar 2019 · Uppdaterad

Det var länge sedan jag hittade ett ställe som fick mig att älska ALLT under en hel middag. Egon (Erik) är en lika mystisk som magisk människa och gösen (Jessica) fick jag äran att träffa på mitt andra besök (på tre dagar), hon satte verkligen... Visa hela »

22 jul 2019

Hade en trevlig middag på E&G. Ganska lugnt och mysigt ställe. Som jag förstår det är det stor fokus på vin, som jag inte dricker. 🤦‍♂️ Nåväl. Jag tror vi blev servade av ägarinnan, och hon var grym. Riktigt bra service med det där lilla... Visa hela »

3 maj 2019

Fantastisk vinlista med viss fokus på Tyskland. Fick tips om ett grymt bra och prisvärd riesling, goda smårätter som var jättegoda. En gurkrätt med chili och en korvrätt med sauerkraut hörde till höjdpunkterna. Rekommenderar varmt detta ställe!

29 mar 2019

Mycket trevlig stämning. God mat och trevlig personal

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.