Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Eggs Inc.

4,2 • 9 recensioner
Eggs Inc.

På Eggs Inc. kretsar allt kring en huvudråvara, precis som namnet avslöjar. Här serveras ägg på en mängd olika sätt, med allt från scrambled eggs till äggpizza och egg buns på menyn. Konceptet är tydligt; hit kommer du för att äta hälsosam snabbmat till ett bra pris.

Precis intill Odenplan i Vasastan hittar du Eggs Incs första och enda restaurang-café i Stockholm. Här kan du slå dig ner i en inspirerande lokal med färgglatt tema. Rosa kakel dominerar, bardisken går i turkosblått och mönstrad sten med träpallar och gröna växter runtom. På väggarna sitter neonskyltar och under sommarhalvåret kan du bänka dig på deras utservering mitt på Odengatan.

Eggs Inc. vill erbjuda ett unikt snabbmatskoncept där maten innehåller lite kolhydrater och mycket protein, mat som mättar, är enkel och går lika bra att äta på plats som att ta med. Maten passar till frukost såväl som lunch och middag, helt i stil med ett "all day breakfast"-koncept.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
27 okt 2018 · Uppdaterad

Ätit på Eggs Inc tre ggr redan. Tycker det är super! Först och främst konceptet; det känns klockrent rakt igenom. Snyggt, fräscht och trevligt. Och på tal om trevligt, personalen är bland det trevligaste jag har stött på. De är välk... Visa hela »

26 sep 2018

Wow, riktigt kul koncept! Helt äggbaserad meny med allt från äggpizza till äggburgare. Det gick riktigt snabbt att få maten (jag tog en äggpizza med svamp och västerbottenost) och det var förvånansvärt billigt: 89 kr för pizzan, 109 kr inklus... Visa hela »

9 okt 2018

Vilket härligt ställe! Till att börja med är allt rosa. Hur fantastiskt? Man blir glad direkt. Det känns som att allt här är genomtänkt vilket alltid gör att jag älskar det. Inredningen är enkel med fräsch, det känns rent och mysigt tr... Visa hela »

24 dec 2018

Jag skulle kunna leva på ägg. På Eggs Inc kan jag det. Lyckan!

För flera år sedan fanns det en Eggs Inc men det är inte samma ställe utan de nuvarande ägarna har enbart köpt namnet. Jag gillar det nya bättre. Förr brukade det vara s... Visa hela »

28 feb 2019

Ägg i alla rätter. Stående meny som väldigt snabbt blir enformig pga äggsmaken på allt.
Att ta 25:- för kaffet på maten (litet glas) är bara pinsamt.

9 jun 2019

Wow vilken inredning! Oavsett vart du står så skriker det fotovänligt. Rosa inredning inomhus, perfekt att fota. Det fanns även platser att sitta ute.ä med enklare stolar och bord.

Tänk dig snabbmat och ägg i allt. Jag gillar konceptet och hade hög... Visa hela »

11 okt 2018

Eggs Inc är nice! Så bra att jag lunchat där två gånger den senaste månaden – och jag är ingen hälsokille. Snabb leverans av maten, bra priser och sjukt trevlig personal. Kan inte säga att jag blivit speciellt mätt, men jag står mig o... Visa hela »

8 aug 2019

Nytt och spännande koncept, den röda tråden är såklart ägg. Jag åt en av deras goda pizzor på äggbotten och den var verkligen super god. Mycket fräschare än en vanlig pizza och man kände sig lagom mätt när man gick därifr... Visa hela »

24 aug 2019

Annorlunda men rolig meny! Detta ställe är ett självklart alternativ för alla äggälskare en söndag eller om de populära brunchställena kring Odenplan är fullsatta. Maten kändes fräsch och var långt över förväntan. Ä... Visa hela »

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

21 okt 2019

Jätte god mat, trevlig personal! Jag går hit varje vecka, jag imprimsip bor här.

21 okt 2019

Jag och mina vänner går hit typ varje dag!!! Det är helt fantastiskt!!! Om du inte har ätit här så åk hit asap

9 aug 2015

Frukost med kvalitet utanför de finare hotellen är alltjämt inte lätt att hitta i Stockholm. Eller, ja det var ju innan Eggs Inc - även om den felplacerade kartbilden här på Thats Up gör det lite svårare - du hittar Eggs Inc mitt emot Gallerian i Foodco... Visa hela »