Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Eggs Inc.

0,0 • 0 recensioner
Eggs Inc.

På Eggs Inc. kretsar allt kring en huvudråvara, precis som namnet avslöjar. Här serveras ägg på en mängd olika sätt, med allt från scrambled eggs och omeletter till äggpizza och egg buns på menyn. Konceptet är tydligt; hit kommer du för att äta hälsosam snabbmat till ett bra pris.

Eggs Inc, restaurangcaféet som från början startade vid Odenplan, hittar du numera i Gallerian i Stockholm. Här kan du slå dig ner i den färgglada lokalen, där det mesta går i rosa toner. Det rosa kaklet och stolarna dominerar blickfånget och bardisken i spräcklig sten blir naturligt restaurangens mittpunkt. På väggarna sitter neonskyltar och tavlor med färgsprakande motiv.

Eggs Inc. erbjuder ett unikt snabbmatskoncept där maten innehåller lite kolhydrater och mycket protein. Här vill man servera mat som mättar och som är lika enkel att äta på plats som att köpa med. Rätterna passar till frukost såväl som lunch och middag – helt i stil med ett "all day breakfast"-koncept.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Eggs Inc.!