Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Spesso är Stureplansgruppens italienska takrestaurang, belägen tolv våningar upp på Malmskillnadsgatan mitt i stan. Här kan man både äta och dricka drinkar med milsvid utsikt över takåsarna. Det går även att boka "private dining" med en egen kock för upp till 75 personer.

Se även Tetto

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
26 nov 2020

Sjukt nice skybar. Skön puls och klientelet går inte att klaga på hehe 😅 (hade Tysander vid bordet till vänster, Stordalen mitt emot och von Platen till höger).

Matmässigt blandade de högt och lågt. Åt någon tryffelvariant som snack so... Visa hela »

29 mar 2022

Helt magisk kväll! Suverän service rakt igenom! Vi tog in två förrätter, två varmrätter och två desserter och delade på alla. Vi kunde inte bestämma vad som smakade bäst då allt var precis lika gott! Härlig miljö med fin utsi... Visa hela »

17 jan 2021

Var här på AW och sedan käkade vi middag. I dessa tider så ser man ju knappt ut eftersom det är så mörkt, så jag såg ingen utsikt haha.

Trevlig service men när man frågar vad de rekommenderar så förväntar jag mig... Visa hela »

27 sep 2021

Står sig starka på lokalen och stämningen. Mat och dryck var också väldigt bra och allt som allt fanns goda förutsättningar för en slam dunk men tyvärr föll det denna gång på service. Hovmästare allmänt kasst humör, vilk... Visa hela »

19 sep 2021

Modernt internationellt med härlig atmosfär och snygg inredning. Utsikten är fantastisk. Servicen bra och uppmärksam. Maten var väldigt god, vi smakade en hel del olika rätter och alla var vi nöjda. Min förrätt pilgrimsmusslan och huvudrätt ravioli m... Visa hela »

6 mar 2022

Översätt till svenska »

This has become one of my favourite lunch places. The daily specials are a good deal, but the à la carte dishes are even better. We went there with the office before Christmas and ordered each a starter, main and dessert. Everyone was impressed and happy with their choices. I loved the lobste... Visa hela »

3 maj 2021

Hamnade på Spesso en söndag, solen sken och vi fick sitta ute på taket. Firade avklarat slutprov på sommelierutbildningen. Kändes som helt rätt ställe, ur härlig personal, goda viner, härlig atmosfär. Åt dock inte ”riktig” mat ut... Visa hela »

14 jul 2022

Utsikten, alla som jobbar och drinkarna är toppen

2 maj 2021

Stockholms bästa utsikt! Vilken fantastisk restaurang. Många pluspoäng för det!! Vi kom hit för en brunch. Jag beställde in en foccacia med äggröra och Oliver. Lite som en Eggs Benedict, men annorlunda. Kul att dom sticker ut från andra restauranger och... Visa hela »

Listad i: D R I N K
13 jul 2022

Sån trevlig sky bar, magiskt att gå på sommaren då man kan sitta på deras uteplats. Även så trevligt på vintern när man sitter och ser ut över Sthlm.

20 jan 2022

Toppen Resturang behövs verkligen i området underbar och mat modernt inrätt lyser upp omgivningen.

29 jun 2022

Service: trevlig och hjälpsam personal
Vibb: musiken gjorde att man inte kunde prata
Mat: undermålig, ingen i sällskapet var nöjd och då valdes allt i från fisk till pasta till kött.
Bonus: trasigt glas (hål mitt på ena sidan) med vin s... Visa hela »

23 feb 2022

Måste tyvärr dela med mig av vår upplevelse. Hade höga förväntningar som grusades. Lite garage känsla ala det som var inne i New York på 80 talet. OK men lite retro. Höga ambitioner med maten som inte levererade. Hummerraviolin a +300 kr för ca... Visa hela »

28 mar 2022

2 mar 2022

1 sep 2021

25 okt 2021

2 maj 2022

10 okt 2021

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

3 jul 2022

Kommer dit 17:30, terassen halvtom. Vi blir hänvisade till ett bord inomhus (där det var helt tomt). Frågar snällt om vi kanske ändå kan vara ute då vi skulle vara snabba. Hovmästare helt ointresserad av att möta oss och nästan otrevlig. Vi tackad... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.