Scandwich

4,2
10 betyg
$$
Restaurang med streetfood
Scandwich
4,2
10 betyg

Med "gudomligt goda mackor", naturvin och öl har Scandwich blivit en självklar favorit bland stockholmarna. Scandwich, som grundades i Malmö av bröderna Oskar, Johan och Viktor, öppnade sin första Stockholmsfilial i Midsommarkransen, men numera hittar man dem på Malmskillnadsgatan mitt i city.

På Scandwich handlar allt om matiga mackor, naturviner, sällskapspel och härligt häng. Restaurangen på Malmskillnadsgatan mitt i centrala Stockholm erbjuder både lunch och middag, med samma koncept men olika menyer – och förutom mackor hittar man pommes som tillbehör. Väljer man från lunchmenyn ingår alltid pommes, och självklart "snutkaffe" som det själva kallar det.

Alla mackor tillagas från grunden, på egna recept, med noggrant hantverk. Det är nämligen så att Scandwich är vinnare av mack-SM, och för den som smakat på deras mackor kommer det inte till någon förvåning. På menyn hittar du till exempel Kung Tofu Fighting, Spetskålskompetens, Tungaste Tunan och Gôtt med Angtrekått.

Dryckerna består bland annat av utvalda naturviner från hela världen samt ett generöst sortiment av öl. Föredrar man alkoholfritt finns såklart läsk också.

Scandwich interiör är skandinavisk och minimalistisk med ljusa trämöbler, likt den gamla lokalen i Midsommarkransen. Hit hittar ofta kompisgäng för att äta och spela spel, och då och då anordnas populära quizkvällar. På lördagar är det karaoke.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,2
10
Google-logo
Google
4,1
177

Recensioner av Scandwich

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Överraskande gott och prisvärt :) Är mer än "bara" en macka och man blir ordentligt mätt. Snabbt och smidigt också :) Bra lunchhak!

The sandwiches here are pretty epic, piled high with intriguing combos, though beware - eating them can be a messy affair 😅 really liked the fries too, nice and perfectly crispy. The place itself is nothing special, but cosy and comfy enough. Wish they had some hot drinks on the menu though, would’...

Så gott, så prisvärt.
Bra med glutenfritt alternativ, vegetariska alternativ, gott vin, schysst häng. Så tillmötesgående personal.

Ville man hänga kvar och spela spel var det möjligt.

Dessutom satt mättnadskänslan nä...

Riktigt bra. Fint att det är mer mat än macka

Lycka att Scandwich även finns i city 😍🥳. Åt deras vegetariskt macka som var grymt bra🎉.

Jag blev först positivt överraskad, aldrig fått en så tjusig macka serverad! Men är nog inte superimponerad ändå, tycker det var ok men inte mer. Åt dock en vardagslunch här, kanske bättre upplevelse efter en sen kväll med vin? Får te...

Extremt trevlig personal och mackorna var bättre än vad jag trodde. En stor måltid för ett lagom pris. Rekomenderar starkt den vegitariska mackan

Listad i: glutenfritt

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,2
10
Google-logo
Google
4,1
177

Representerar du Scandwich?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av bar är Scandwich?

Vi har klassificerat Scandwich som:

  • Ölbar
  • Vinbar

Vilken typ av mat serveras på Scandwich?

På Scandwich serveras bland annat:

  • Streetfood
  • Vegetariskt
  • Veganskt

Vad kostar det att äta på Scandwich?

Scandwich ligger i prisklassen Undre mellanklass ($$).

Får jag ta med min hund på Scandwich?

Ja, Scandwich är hundvänligt och tillåter att du tar med din hund när du besöker restaurangen.

Har Scandwich uteservering?

Ja, Scandwich har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du njuter av en öl, ett glas vin eller en drink.

Var ligger Scandwich?

Scandwich ligger på Malmskillnadsgatan 17, 111 57, City, Norrmalm. I närheten ligger Hötorget. Närmsta tunnelbana är Hötorget (ca 300m).