Scandwich

4,3
8 betyg
Restaurang med streetfood
Hemsida
Instagram
Scandwich
4,3
8 betyg
Hemsida
Instagram

Med "gudomligt goda mackor", naturvin och öl har Scandwich blivit en självklar favorit bland stockholmarna. Scandwich, som grundades i Malmö av bröderna Oskar, Johan och Viktor, öppnade sin första Stockholmsfilial i Midsommarkransen, men numera hittar man dem på Malmskillnadsgatan mitt i city.

På Scandwich handlar allt om matiga mackor, naturviner, sällskapspel och härligt häng. Restaurangen på Malmskillnadsgatan mitt i centrala Stockholm erbjuder både lunch och middag, med samma koncept men olika menyer – och förutom mackor hittar man pommes som tillbehör. Väljer man från lunchmenyn ingår alltid pommes, och självklart "snutkaffe" som det själva kallar det.

Alla mackor tillagas från grunden, på egna recept, med noggrant hantverk. Det är nämligen så att Scandwich är vinnare av mack-SM, och för den som smakat på deras mackor kommer det inte till någon förvåning. På menyn hittar du till exempel Kung Tofu Fighting, Spetskålskompetens, Tungaste Tunan och Gôtt med Angtrekått.

Dryckerna består bland annat av utvalda naturviner från hela världen samt ett generöst sortiment av öl. Föredrar man alkoholfritt finns såklart läsk också.

Scandwich interiör är skandinavisk och minimalistisk med ljusa trämöbler, likt den gamla lokalen i Midsommarkransen. Hit hittar ofta kompisgäng för att äta och spela spel, och då och då anordnas populära quizkvällar. På lördagar är det karaoke.

Föreslå ändringar

Recensioner av Scandwich

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
24 mar 2023

Så gott, så prisvärt.
Bra med glutenfritt alternativ, vegetariska alternativ, gott vin, schysst häng. Så tillmötesgående personal.

Ville man hänga kvar och spela spel var det möjligt.

Dessutom satt mättnadskänslan nä... Visa hela »

13 jun 2022

Riktigt bra. Fint att det är mer mat än macka

10 feb 2022

Lycka att Scandwich även finns i city 😍🥳. Åt deras vegetariskt macka som var grymt bra🎉.

3 feb 2022

Jag blev först positivt överraskad, aldrig fått en så tjusig macka serverad! Men är nog inte superimponerad ändå, tycker det var ok men inte mer. Åt dock en vardagslunch här, kanske bättre upplevelse efter en sen kväll med vin? Får te... Visa hela »

27 dec 2021

Extremt trevlig personal och mackorna var bättre än vad jag trodde. En stor måltid för ett lagom pris. Rekomenderar starkt den vegitariska mackan

22 dec 2021
26 feb 2023
4 maj 2022
Listad i: glutenfritt