Recension av Farang – av Adam L.

19 feb. 2016 · Uppdaterad

Nu har jag äntligen ätit middag på Farang! Kan inte säga annat än succé. Delade på 4 olika rätter (varav en var så god så vi fick ta en till), plus efterrätt. Den krispiga grisen var ren magi, sashimin och kammusslan var nästintill magi och oxkinden var mycket bra. Att jag som inte gillar efterrätter älskade "frozen passion" säger en hel del, en av de godaste efterrätter jag ätit.

När vi kom rekommenderade vår servitris fyra rätter plus varsin snack. Eftersom rätterna kostsar runt 300 kr så tyckte vi det lät fruktansvärt dyrt med fyra rätter per skalle, men det har man också hört många säga så vi körde på. Men det visade sig att vi missförstod, hon menade dela på fyra (på oss fyra), vilket visade sig vara perfekt. Med andra ord kostade maten strax över 300 kr. Sen tog vi en extra rätt för att den var så god (hade inte behövts), efterrätter, kaffe, vin, öl, drinkar, etc. och notan hamnade på 600 kr/skalle (exkl. dricks). För vad man får skulle jag säga att det är löjligt billigt. KAN inte förstå vad folk menar med att Farang är dyrt...

Servicen var perfekt och lokalen är så sjukt nice. Dock är det väldigt stimmigt och ganska dålig akustik så det är svårt att höra varandra.

Har även varit här igen efter detta besök och tog även denna gång från à la carten, vilket inte passade riktigt lika bra när man bara var två tyvärr. Inte lika bra som senast, men fortfarande grymt.

Edit feb -18: Har ätit här många ggr nu och det är världsklass.

Edit nov -19: Åt deras 6-rätters avsmakningsmeny på lunchen här om dagen. OMG... Tror aldrig jag har ätit bättre lunch, och tror faktiskt man får åka upp till Frantzén (han kör väl lunch på fredagar och lördagar har jag för mig) för att få något bättre.