Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Finefood Kärlek och Mat

3,2
6 betyg
Redigera Finefood Kärlek och Mat

En annorlunda mataffär i Hammarby Sjöstad, så talar Fine Food om för sin omvärld att man finns. Här i Stockholms mer händelserika kvarter i innerstadens utkant har flera intressanta aktörer öppnat upp med nischad profil och tydliga koncept. Fine Food är inget undantag.

I augusti 2006 öppnade detta matmecka först upp sina portar. De passionerade grundarna kommer alla från finkrogar runtom i stan och siktet var redan från början högst ställd. De fina råvarorna som alla toppkrogar har tillgång till idag skulle nu få ett forum för amatörkocken och hemmakökskonsterna. Produkter och råvaror är selektivt utvalda tack vare bra och nära kontakt med producenter och leverantörer. De tidigare åren från restaurangbranschen har gjort Fine Foods drivna ägare till matslavar utan jämförelse. Detta gynnar oss som kunder oerhört. Kraven är att produkten måste vara framställd med omsorg, får gärna vara unik och absolut bäst i sin genre. Urvalsprocessen är både noggrann och djupgående. På företagets hemsida uppmanar man till och med kunder som fått nys om en bra produkt att ta kontakt.

Fine Food har idag avynglats till Fine Kitchen som ligger vägg i vägg och serverar goda rättar i samma höga standard. Fine Event förmedlar kokkonst till festen, liksom Fine Catering som också specialanpassar menyn för ditt speciella evenemang. Hur kan matlagarglädje förmedlas på ett tydligare sätt? Detta smittar klart av sig.

Användarbilder på Finefood Kärlek och Mat Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Finefood Kärlek och Mat av Ida B.
  • Bild från Finefood Kärlek och Mat av Ida B.
  • Bild från Finefood Kärlek och Mat av Ida B.
  • Bild från Finefood Kärlek och Mat av Ida B.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
12 nov 2018

Bistrodeli med generösa öppettider hela veckan.
Frukost, brunch, lunch och middag.
Egenrostad kaffe och allt lagas på plats, färsk- och nybakat som erbjuder goda mackor och god bröd att köpa med sig hem. Bullar och kakor, sallader, pannkakor, soppa, köt... Visa hela »

15 jan 2020

Café/lunchrestaurang vid Luma. Goda lunchrätter, lite väl stimmig lokal.

18 dec 2014

Jag har dragit mig för att skriva den här uppdateringen eftersom det betyder att en stjärna försvinner men ärlighet är viktigt så här kommer det.

Vad är det som händer i Sjöstan? Först försvinner den bästa sushin och nu... Visa hela »

24 maj 2020

Fantastisk mat serverad av härlig personal!

13 dec 2017

Den här personen som sa att det har varit en jävlar massa insekter på deras mat, otur.
Jag köpte en fisksoppa, helt perfekt. Nyttigt, gott, och mättande som fan. Mycket bra.

18 apr 2017

Beställde en Ceasarsallad och när jag efter en stunds ätande börjar lyfta lite på salladsbladen ser jag att det rör sig på tallriken. Där springer 4-5 st små insekter runt och detta får mig att vilja kräkas...Vi säger till och en i pers... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.