Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Friends' Table

3,0
1 recension
Friends' Table

I konceptbutiken d.brand x Friends på Fridhemsplan hittar du såväl kläder och accessoarer som mat och dryck. Den vegetariska restaurangen Friends' Table är öppen hela dagen, från lunch till middag, och har även ett barkoncept med asiatisk streetfood på kvällarna.

På Friends' Table vill man hylla det gröna köket genom att servera specialkomponerade menyer skapade av kvalitativa råvaror. I den modernt inredda lokalen serveras uteslutande vegetariska och veganska små- och mellanrätter med influenser från hela världen, och matlagningen är kreativ. Varje kväll drar man även igång sitt asiatiska streetfood-koncept Hoi Polloi, inspirerat av kökschefens resor. Här ingår olika sorters bao. Det går även bra att stanna till i baren och ta ett glas vin eller en cocktail.

Dagtid, även på lördagar, serveras internationella lunchrätter som exempelvis sötpotatisfalafel och vegoburgare. Är det snarare restaurangens streetfood som lockar så driver Friends' Table även en prisbelönt foodtruck som specialiserar sig på just baos. Trucken går att boka till olika typer av fester och event.

Användarbilder på Friends' Table

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
26 feb 2020

Mysigt, casual ställe med en god och vällagad vegetarisk meny. Trevlig personal, dock lite långsam service bitvis dvs. inte stället att gå till för en snabblunch. Inredning- och klädesbutik precis intill att strosa runt och mysa i om du inte har alltför brå... Visa hela »